Este Logan 2 Ph1?
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Cotiera model 4* 8201679842 se poate monta și pe X52 ph1 nu doar pe X52 ph2
model 1, prindere metalică în podea
model 2, prindere plastic în tunelul median
model 3, pe spătar tip cfr
model 4, pe spătar cu reglaj înălțime și spațiu depozitarePentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
A montat cineva cotiera din poza pe logan 2? Cică ar fi pentru sandero 2... din toate opțiunile mai accesibile mi se pare cea mai Ok, 400 lei pe una de origine mi se pare exageratLast edited by 77sky; 15 September 2018, 22:02.Logan 2014 laureate - 1.2 biturbo
Comment
-
Originally posted by ph91ctl View PostA montat cineva cotiera din poza pe logan 2? Cică ar fi pentru sandero 2... din toate opțiunile mai accesibile mi se pare cea mai Ok, 400 lei pe una de origine mi se pare exagerat
Postul #441 explică totLast edited by 77sky; 15 September 2018, 22:02.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by tase-tase View Postt0rquemada ,la acest model 4, pe spătar cu reglaj înălțime și spațiu depozitare se face ceva modificari la spatar? Am logan 2 din 2013.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment