Eu am luat de origine cotiera si am montat-o. Are si compartiment de depozitare si rotita care sa o ridice si sa o coboare. Pretule ste cel acre se vehiculeaza pe forum, undeva la 100 eur. Ei bine la asta a mea , raman butoanele de actionare geamuri electrice in acelasi loc si ai acces la ele prin decupajul special existent la baza cotierei. Voi face o poza sa postez.
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Chiar m-ai facut curios ... ca doar cotiera originala este prevazuta cu accesorii pentru a amplasa butoanele de piciorul cotierei nu sa le acopere. Nixi nu are cum sa le acopere pentru ca piciorul "iese" din consola direct prin orificiul aferent amplasarii butoanelor sau dupa caz suportul de pahar pt cei care nu au geamuri electrice spate.
Asteptam poza.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Am revenit cu poze. Cotiera are reglare pe inaltime si spatiu de depozitare + butoane actionare geamuri sub masca cotierei.
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View Posteu cred ca este de origine, dar nu de logan 2 ci de ph2. cea de logan 2 e cea din pozele de mai sus si din schite. Oricum e mai misto asta a lui gutu1 decat ce de logan2.
@gutu1 ... nu te contrazic - este cotiera originala doar ca este pentru logan 1 nu pentru logan 2 La cea de loagan 2 butoanele se amplaseaza pe un ornament separat (vezi schita de montaj cotiera logan 2) ... am exemplificat intr-o poza mai jos -- eu nu am geamuri electrice spate.
Comment
-
Comment
-
Asa e ... si eu am avut-o pe cea "asemenatoare" , in sensul ca era cea de 50 de lei de la autospeed. Arata mai bine si spatiul de depozitare este mai generos, insa rezistenta este una net inferioara cele originale si in plus cea originala ofera mai multa manevrabilitate pentru levierul franei de mana si a prinderilor centurilor de siguranta.
Comment
-
Originally posted by gutu1 View PostNu cred ca exista diferenta de consola centrala ( zona spate) intre Ph2 si logan 2. In schimb la Sandero cotiera asta de Logan nu se potriveste.
Comment
-
codul de origine este 6001998264. Si cand a fost pusa, a fost pusa la AUTO EUROPA Timisoara. Ei au pus ce se potriveste. Cat despre rezistenta, va asigur ca are acea structura de metal montata sub consola centrala.
Originally posted by cosmin_uau View Postgreu cu unii sa faca diferenta
Comment
Comment