Cam dubios anunțul având în vedere că pozele nu sunt făcute de vânzător. Sunt ale celui din Oradea...de verificat bine înainte achiziție având în vedere prețul sub media pietei.
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Dar eu sunt tata la olx sau Aliexpress? Chiar cred ca am colegi de forum maturi , cu opinii politice diferite [emoji16] ( prietenii stiu [emoji39] )
Eu doar dau o informatie, ce face fiecare cu ea este problema lui, eu stiu ca informatia se verifica din mai multe surse/moduri.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
Si daca trimite cu verificare colet ce pierzi tu precum cumparator ? Nu trimite o zi buna, pt mine este foarte simplu.
Sau daca ai blat la curier vezi ce este in colet si o rezolvi, dar prieteniile/relatiile se fac in timp.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
Cum zicea torquemada mai de mult, dacă lipsește o singură piesă din toate cele, o tii de bibelou.
Eu nu zis că nu ai dreptate, fiecare pe barba lui, dar sa nu te trezești că îți reproșează unul sau altul că le-ai "recomandat" un pont...țeapă.
Și cotiera...in ceavdevq doua poza am vrut sa arăt cum este decupată husa, nu știu cât se înțelege
Comment
-
Gabrieln1960, oficial doar astea cu prindere in scaun si sunt 2 tipuri (subtire ca la tren si asta mai lata cu spatiu de depozitare).
Neoficial mai poti monta de la Armster pe tunelul median dar prinderea se hace cu suruburi in plasticul tunelului si pierzi locul de pahar din spate.Attached Files
Comment
-
@sadicu
Unde ai montat cotiera (daca ai montat in Buc.)? Am si eu una luata de 1 an. Am zis c-o pun cand pun incalzirea in scaune (si astea luate de aproape 1 an) si carenajele la rotile spate. Vreau sa ajung odata sa le montez."ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".
Comment
Comment