Originally posted by danielbostan
View Post
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Last edited by ph91ctl; 16 September 2018, 20:49.Logan 2014 laureate - 1.2 biturbo
-
Ai "tunel" de X52ph2(ăla din dreapta pozei de la #451) deci nu poti monta cotiera aia.
Dacă ai avea tunel de X52 ph1(ăla din stânga pozei de la #451) tot nu o poți monta dacă ai Pack Look(geamurile electrice spate au butoanele exact acolo).Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by danielbostan View PostOk. Spune-mi te rog cat de rezistenta e.
Ca rezistenta: toate cotierele pentru Dacia am observat ca sunt foarte inalte, nici modelul asta nu face o excentie. E cam instabila din cauza asta si datorita faptului ca tunelul din plastic dintre scaune nu a fost conceput pentru genul asta de cotiera, genul asta de prindere. E prins doar intr-un surub pe mijloc in capat.
Ideea care este, ea e solida ca si cotiera, chiar daca piciorul sau e de plastic, si se intepeneste intre scaune. Se clatina stanga-dreapta doar daca stai cu scaunele la maxim in fata si nu are in ce sa se sprijine in lateral. Daca avea un sistem de prindere in podea, era cu totul altceva... Suruburile cu care a venit poti sa le arunci. Sunt prea scurte si de proasta calitate, iar partea care intra in suportul de pahar, nu intra in totalitate. Raman cativa mm. E o chinezarie, si am acceptat acest lucru de la inceput. Pana una-alta o folosesc. Categoric, cea mai buna varianta este cea oem cu prindere in scaun. Am un coleg de munca care are asa ceva si e interesanta. Dar mi se pare deranjul prea mare la montaj, cat si pretul...
Ca si concluzie, nu iti bate capul...
Daca ai vreo intrebare, vorbim pe pm cu cea mai mare placere... O sa postez poze si sfaturi de la montaj daca este cineva interesat...
Apropo, a costat 130 lei la un magazin de accesorii de la mine din oras(Ploiesti), dar modeul e vandut de mai multi useri/magazine din tara de pe diverse site-uri...Attached FilesLast edited by ph91ctl; 19 September 2018, 22:06.Logan 2014 laureate - 1.2 biturbo
Comment
-
.....
Deci pana la urma tot i chinezarie este si e fix genul de cotiera care schimbi cate 2-3 pe an daca nu este atent.
Cea mai buna alegere raport calitate pret (280 lei)ramane tot cea cu prindere pe spatar cum a spus si tOrquemada.
Repet si eu : se potriveste si pe ph1
Comment
-
Cea cu prindere in spatar unde se gaseste? Ca am cautat pe olx dar nu am gasit nimic.
Comment
-
Originally posted by raulz0r View PostCea cu prindere in spatar unde se gaseste? Ca am cautat pe olx dar nu am gasit nimic.
"Cotiera model 4* 8201679842 se poate monta și pe X52 ph1 nu doar pe X52 ph2
- model 4, pe spătar cu reglaj înălțime și spațiu depozitare"
Comment
Comment