De ce nu studiezi o schema de Duster 4x4, eventual Laguna cu buton de ESP off?
Functia ESP pe LOGAN 2
Collapse
X
-
Crezi ca nu am facut sapaturi pe scheme de x79(duster ph1). E de dat o masa, problema e daca calulatorul de ABS/ESP/ASR stie sa o interpreteze. Vorbim totusi de un sistem de siguranta al masinii.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Am vreut sa profit de vremea de afara si am facut cateva teste la ASR-ESP.
Concluzia , sistemul este destul de permisibil si nu actioneaza instant la plecarea de pe loc daca rotile patineaza chiar am reusit sa intru in balas cu masina .sigpic
Comment
-
Esp-ul de la logan isi face treaba cu brio. Intra doar atunci când vede ca soferul accelereaza ca prostu`. Daca ai piciorul fin poti face balans fara probleme, fara sa se aprinda martorul esp in bord. Cine spune ca nu a putut pleca de pe loc, cu loganul, din cauza esp-ului, vorbeste aiurea. Concluzie e ca e util si nu are nevoie de buton OFF.sigpic
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostEsp-ul de la logan isi face treaba cu brio. Intra doar atunci când vede ca soferul accelereaza ca prostu`. Daca ai piciorul fin poti face balans fara probleme, fara sa se aprinda martorul esp in bord. Cine spune ca nu a putut pleca de pe loc, cu loganul, din cauza esp-ului, vorbeste aiurea. Concluzie e ca e util si nu are nevoie de buton OFF.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostDin tester nu se poate "bifa" ESP off ?
Originally posted by MihaiiahiM View PostEsp-ul de la logan isi face treaba cu brio. Intra doar atunci când vede ca soferul accelereaza ca prostu`. Daca ai piciorul fin poti face balans fara probleme, fara sa se aprinda martorul esp in bord. Cine spune ca nu a putut pleca de pe loc, cu loganul, din cauza esp-ului, vorbeste aiurea. Concluzie e ca e util si nu are nevoie de buton OFF.
Comment
-
Originally posted by costin_aph View Postin concluzie d-le stoican,face fata la zapada dupa parerea d-ta?
Cum s-a mai spus nu este novoie sa il opresti daca nu accelerezi inutil masina.
Daca vrei nebunii o ametesti pana intra in eroare sistemul si dupa ii dai bice.sigpic
Comment
Comment