Functia ESP pe LOGAN 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...corect !
    ...inafara de "gume" sunt multi alti factori care influenteaza deplasarea in conditii de iarna : temperatura , umiditatea , gradul de inclinare a rampei , stratul care acopera carosabilul (polei , zapada framantata , zapada inghetata , gheata , combinatii ale variantelor respective) si nu in ultimul rand "piesa" (aiai dintre volan si scaun )
    ...sunt aproape convins ca in situatii extreme nici un sofer nu poate concura cu "calculatorul" masinii
    ...sistemele cum ar fi ESP sunt concepute sa te ajute , dar niciodata nu-ti poate garanta 100% ca vei fi "safe" , nici macar la cele mai sofisticate 4x4

Comment

• Originally posted by t0rquemada View Post
      La X52 ai consum instantaneu pe CdB, asta așa ca idee.
      Şi nu mai ai indicator de temperatură lichid răcire motor, asta aşa ca idee.

P.S Şi asta mai mult ca sigur, tot datorită discuţiilor interminabile despre cele 2 sau 4 pavele afişate pe ceasul de temperatură.

Comment

• Originally posted by old_radu View Post
        ...corect !
        In limba romana orice propozitie incepe cu ...? Ma omori cu piesa aia dintre volan si....

Topicul este despre cum se poate opri ESP-ul, nu despre cat de folositor este.

Daca nu stie nimeni de ceva vreme si e clar ca NU se poate opri, se poate inchide?

Sa se redeschida cand apare butonul ESP OFF.
        Last edited by mr.K; 30 December 2014, 22:55.

Comment

• @ mr.K

...imi cer scuze , te rog sa ma ierti , chiar nu am vrut sa inoportunez pe nimeni .
          Scuze !

Comment

• Eu zic sa vorbeasca cei ce folosesc o astfel de masina cu aceste functii
            Nu cei ce au auzit doar de el sau compara cu alte masini care au buton OFF.
            Inca nu se face diferenta intre asr si esp.
            Asr reduce cuplu motor iar esf intervine asupra sistemului de franare pentru a bloca roata necesara corectari unui viraj
            Masinile au esp off si nu asr.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            sigpic

Comment

• la unele poti decupla asr-ul, nu numai esp.
              sigpic

Comment

• Nu va inteleg sincer )
                Poti sa te dai de "cur" si cu esp, am facut asta azi pe un drum izolat unde era oglinda pe jos. A 2-a pana la 70, tras stanga si frana de mana, am mers de a latul cu esp ul clipind vreo 25 de m.
                Iar ca si utilitate, am vazut, am testat, este f util. Am mers prin zapada de 15cm urcand si esp-ul+asr si au facut treaba ajutandu-ma.
                Am si poze ca sa vedeti pe unde am intrat.
                Attached Files

Comment

• P.S
                  Cauciucuri noi de iarna continental, fara lanturi. Cel cu passatul din a doua poza, din fata mea, urca cu lanturi.

Comment

• Normal ca poti intoarce cu frana de mana ....el nu te poate impiedica sa "NU" o folosesti. ESP-ul nu are nici o legatura cu frana de mana

Comment

• Cand am spus esp am inclus si asr-ul.

Comment

• Originally posted by hasserro View Post
                        Nu va inteleg sincer )
                        Poti sa te dai de "cur" si cu esp, am facut asta azi pe un drum izolat unde era oglinda pe jos. A 2-a pana la 70, tras stanga si frana de mana, am mers de a latul cu esp ul clipind vreo 25 de m.
                        Ce "vină" are ESP-ul pentru manevra (bruscarea) aceasta?

Comment

• E posibil sa aiba legatura frana de mana cu esp-ul
                          sigpic

Comment

• Sigur că da, una lăuntrică!

Comment

• Originally posted by Ampt View Post
                              Ce "vină" are ESP-ul pentru manevra (bruscarea) aceasta?
                              Daca ai tras frana de mana cum sa mai actioneze ESP-ul?

Comment

• Revin.
                                Orice nu are legatura cu ESP OFF, e off topic.
                                Daca cineva nu a gasit butonul de ESP OFF pe bordul Logan-ului si nici alta modalitate ortodoxa de a-l opri , nu inteleg de ce se continua acest topic.
                                Binefacerile ESP si ASR pot face obiectul unui topic dedicat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google