Ce gume ai Oti?
Functia ESP pe LOGAN 2
Collapse
X
-
De functia HSA nu am simtit nevoia, cand esti singur pe drum...., daca eram la semafor cu o masina in spate........
Cauciucurile sunt Debica noi, am mers pe marca asta pentru ca am avut "noroc" cu ele cand au fost pe Matiz.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Oricum cred ca pe langa ESP + ASR conteaza si cauciucurile de iarna, adica unul care nu e din gama low cost probabil ajuta mai mult. Am avut pe Sandero-ul dinainte Debica Frigo si acum am pe Logan GoodYear UltraGrip 9 si e foarte mare diferenta intre ele.
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostAm ramas si eu sambata impotmolit in zapada ca am intrat in zapada destul de mare...cam 20-25cm si asr + balans m-au ajutat foarte mult. Deci ASR+ESP sunt foarte bune pe masina si chiar am simtit cum ASR-ul infrana rotile pentru a ajuta.
Comment
-
Daca as fi avut mag de anvelope faceam in spatele mag o rampa de beton, unde cu o masina de test aratam clientilor diferentele......asa e, m-am pacalit cu Debica, si doar citisem review-urile despre Sava Eskimos sau Goodyear UG chiar aici pe forum....diferenta de pret este f mica.....nu mi-am inchipuit ca diferentele pot fi asa de importante, pana nu o patesti.
In legatura cu dotarile ...... sa nu credeti ca de grija noastra UE a impus normele, altfel era invadata piata cu masini low cost facute prin India, China sau cine stie ce insula, vapor.....te duceai la hipermarket pe jos sa cumperi o paine si te vedea nevasta ca veneai cu masina la promotie (2 la pret de una), atuncea era crima pe strada.....este foarte usor sa cobori standardele de calitate pentru a obtine preturi mici....Last edited by Oti; 6 January 2015, 19:55.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostOricum cred ca pe langa ESP + ASR conteaza si cauciucurile de iarna, adica unul care nu e din gama low cost probabil ajuta mai mult. Am avut pe Sandero-ul dinainte Debica Frigo si acum am pe Logan GoodYear UltraGrip 9 si e foarte mare diferenta intre ele.
uneori pretul chiar este proportional cu calitatea
Comment
Comment