Daja am dat niste telefoane......nu ma arunc cu capul inainte pana nu fac o proba cu alte cauciucuri de firma, cunosc niste taximetristi, daca se potriveste orice fel de janta de Logan, le imprumut pentru o proba...daca sunt diferente mari in aceleasi conditii......vad eu ce fac pana la urma......conteaza si uzura....este cam complicat.
Functia ESP pe LOGAN 2
Collapse
X
-
+++++ nu prea ai ce probe să faci.
+++++ tot pe testat, dar la următorul schimb
+++++ peste 3 ani
+++++ sau când te hotărăşti să le schimbi
+++++ iei ce e atunci bun
+++++ că se mai schimbă de la an la an
+++++ apar variante noi ale modelelor vechi,
+++++ probabil şi cu "reţeta" schimbată
+++++ vorbim mai multe pe topicul dedicat
Comment
-
Cred ca depinde f mult si de vechimea cauciucurilor!
Eu am GY UG7+ din Nov 2009.
Desi mai au multa carne pe ele...parca anul acesta masina nu mai e asa sigura si intra ESP ul foarte repede!
Inainte era o placere sa ma bag in zapada cu ASR ul...
Cred ca s-a mai intarit cauciucul.
La anu' daca mai tin masina GY UG 9 scrie.. sau 10 daca scot
Am fost f multumit de GY- face echipa buna cu ASR/ESPSaab 9-5 Aero
Comment
-
Si eu ma declar multumit de GY ultra grip, anvelopele de vara.
Dar va puteti declara cu totii multumiti de ce aveti ca anvelope pe threadul dedicat.Last edited by mr.K; 7 January 2015, 16:08.
Comment
-
In dimineata aceasta, drum in rampa, proaspat nins, putina gheata dedesubt. Un cretin imi taie calea iesind dintr-o curte si sunt nevoit sa il ocolesc(eram pe la jumatatea rampei si asr-ul lucra de zor). In momentul cand am dat sa il ocolesc masina a inceput sa derapeze si ESP-ul a intrat si am simtit cum masina mentine traiectoria care am ales-o eu. Asa ca ESP+ASR sunt foarte utile. Chiar ma bucur ca dacia a implementat asa ceva.
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostDa, stiu ca au implementat obligat fortat, dar sunt foarte binevenite. Am postat mica intamplare pentru ca am vazut prin posturile anterioare ca unii balamau esp+asr.
Centuri de siguranta pe fata si 2 tetiere pe fata ajungeau asa ieseau la 5000 $
Comment
-
da dar nu puteau sa vanda in UE, de acolo scot ei bani, nu de la noi.....este protectia pietei UE fata de ce se produce inafara, este valabil la orice de la jucarii, PET-uri, medicamente, electronice, alimente......„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Comment