Functia ESP pe LOGAN 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daja am dat niste telefoane......nu ma arunc cu capul inainte pana nu fac o proba cu alte cauciucuri de firma, cunosc niste taximetristi, daca se potriveste orice fel de janta de Logan, le imprumut pentru o proba...daca sunt diferente mari in aceleasi conditii......vad eu ce fac pana la urma......conteaza si uzura....este cam complicat.
    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• +++++ nu prea ai ce probe să faci.
      +++++ tot pe testat, dar la următorul schimb
      +++++ peste 3 ani
      +++++ sau când te hotărăşti să le schimbi
      +++++ iei ce e atunci bun
      +++++ că se mai schimbă de la an la an
      +++++ apar variante noi ale modelelor vechi,
      +++++ probabil şi cu "reţeta" schimbată
      +++++ vorbim mai multe pe topicul dedicat

Comment

• Cred ca depinde f mult si de vechimea cauciucurilor!
        Eu am GY UG7+ din Nov 2009.
        Desi mai au multa carne pe ele...parca anul acesta masina nu mai e asa sigura si intra ESP ul foarte repede!
        Inainte era o placere sa ma bag in zapada cu ASR ul...
        Cred ca s-a mai intarit cauciucul.
        La anu' daca mai tin masina GY UG 9 scrie.. sau 10 daca scot
        Am fost f multumit de GY- face echipa buna cu ASR/ESP
        Saab 9-5 Aero

Comment

• Ma bucur sa aud de bine despre anvelopele good year, am anvelope de vara gy din fabrica, si nu le am testat foarte mult inca

Comment

• Si eu tot goodyear ultra grip am, sunt foarte bune.

Comment

• Si eu ma declar multumit de GY ultra grip, anvelopele de vara.

Comment

• Si eu ma declar multumit de GY ultra grip, anvelopele de vara.
                Nu exista UG de vara. De vara exista o groaza de anvelope Goodyear, unele foarte bune, unele superbune, si unele relativ proaste, gen GT3 cu care a fost livrat in general Logan.
                Dar va puteti declara cu totii multumiti de ce aveti ca anvelope pe threadul dedicat.
                Last edited by mr.K; 7 January 2015, 16:08.

Comment

• In dimineata aceasta, drum in rampa, proaspat nins, putina gheata dedesubt. Un cretin imi taie calea iesind dintr-o curte si sunt nevoit sa il ocolesc(eram pe la jumatatea rampei si asr-ul lucra de zor). In momentul cand am dat sa il ocolesc masina a inceput sa derapeze si ESP-ul a intrat si am simtit cum masina mentine traiectoria care am ales-o eu. Asa ca ESP+ASR sunt foarte utile. Chiar ma bucur ca dacia a implementat asa ceva.

Comment

• Dacia n-a avut incotro, obligatie europeana, altfel cred ca nici ABS nu aveam...

N-au pus ESP+ASR ca mureau de grija noastra, a clientilor, ci obligat-fortat ...

Comment

• Da, stiu ca au implementat obligat fortat, dar sunt foarte binevenite. Am postat mica intamplare pentru ca am vazut prin posturile anterioare ca unii balamau esp+asr.

Comment

• Si eu am facut cateva teste si intra imediat ce derapeaza masina. Si pe uscat si pe zapada.

Comment

• Originally posted by bogdan_cj View Post
                          Da, stiu ca au implementat obligat fortat, dar sunt foarte binevenite. Am postat mica intamplare pentru ca am vazut prin posturile anterioare ca unii balamau esp+asr.
                          Cind au calculat pretul la mult-discutata-laudata Dacie Renault de 5000$ le iesea daca nu erau obligatiile astea europene, Romania nu era in UE, nu trebuia respectat nimic, vindeau ca pe DSN fara airbag, ABS, nimic-nimic, decit AC pentru pretentiosi...
                          Centuri de siguranta pe fata si 2 tetiere pe fata ajungeau asa ieseau la 5000 $

Comment

• da dar nu puteau sa vanda in UE, de acolo scot ei bani, nu de la noi.....este protectia pietei UE fata de ce se produce inafara, este valabil la orice de la jucarii, PET-uri, medicamente, electronice, alimente......
                            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Pentru cei care aveti ESP va rog faceti un test: luati curba pe gheata- zapada (undeva in siguranta fireste) fara sa apasati acceleratia sau chiar punand frana. Sunt curios daca intra ESP ul- la mine 1 nu intra decat dc accelerez.
                              Multumesc
                              Saab 9-5 Aero

Comment

• @ Oti:
                                Era loc pentru o masina de 5000, normal ca nu pentru UE, pune la socotela decit India cu o populatie de te sperii si inca mai sint prin Africa, este loc, marfa sa fie ...
                                Scuze pentru off topic ...
                                Last edited by bogdan_cr; 9 January 2015, 18:32.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google