Functia ESP pe LOGAN 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se poate detalia?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    sigpic

Comment

• Esp

Eu am intrat mai tare intr-un rond cu zapada si cand tindea sa derapeze a intrat esp-ul (clipea acea masina care arata derapajul) si se auzea un zgomot aproximativ identic cu zgomotul de la abs Am observat ca esp-ul nu intervine dar daca trag frana de mana sa ma rasucesc,altfel in orice situatie in care tinde sa derapeze intra prompt si isi face treaba ideal! Am testat pe zapada

Comment

• Idem si la mine, daca derapez fara frana de mana, intervine, daca fac cu frana de mana, ma lasa sa fac ce vreau, nu am incercat sa derapez fara esp on, deci pe off nu stiu daca intervine mai tarziu sau deloc, dar voi incerca.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Daca ridic frana de mana, doar cat sa se aprinda becul atunci nu mai este activ ESP-ul?
          Am ramas impotmolit ieri pe camp in noroi.
          Degeaba apasam acceleratia la maxim, rotile se invarteau foarte incet.
          Cu vechiul logan 1, puteam sa ies fara nici o problema.
          Cu noul logan 2, raman impotmolit foarte usor.
          Ce se poate face?

Comment

• la tine iti intra asr-ul de nu te lasa sa accelerezi, nu cred ca se dezactiveaza cu frana de mana.
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• @djxhouse În situații de genul încearcă să nu treci de 2000rpm și ASR-ul te lasă să patinezi dacă e cazul.
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Of...incepe sezonul topicului.....acusi postez si eu aici.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
                „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Scuze. Atunci ASR-ul nu imi permite sa accelerez mai tare.
                  Daca s-ar putea dezactiva ASR-ul atunci asi putea iesi din zapada, noroi.

Comment

• Scoti un senzor de la abs si se anuleaza
                    sigpic

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                      Scoti un senzor de la abs si se anuleaza
                      ohooooo... multumesc domnu.
                      fii un pic mai explicit. ce sa fac, cum sa procedez.
                      Multumesc

Comment

• Nu pot sa explic
                        Dar pot sa arat
                        Trebuie sa ai macar cunostite cam pe unde se afla acel senzor
                        sigpic

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                          Nu pot sa explic
                          Dar pot sa arat
                          Trebuie sa ai macar cunostite cam pe unde se afla acel senzor
                          nici o pb. atunci arata

Comment

• Tocmai am testat ASR-ul pe o rampa destul de inclinata, maloasa ( diferenta de nivel intre baza si varf de cam 20 - 30m, distanta de la baza la varf 100 m ). Fiind novice in ale ASR-ului, bineinteles ca in primele 10 secunde, masina patina pe loc ( fiind intre 2000-2500 RPM ). Apoi, cu calm, dupa acele 10 secunde, mi-am amintit sfaturile date pe forum, de a merge sub 2000 RPM. Masina nu numai ca a plecat usor si sigur, dar am si urcat acea rampa mai mult decat usor si fara emotii. Eu unul, nici nu mai vreau sa aud de dezactivat ESP / ASR ( ma batea un gand, dar azi chiar m-am lecuit )
                            Last edited by Midnighte; 20 October 2015, 22:28.

Comment

• Eu am sfatuit colegii de pe SanderoClub sa testeze cand au ocazia funct ESP/ASR, iarna sa nu te prinda nepregatit.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
                              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• plecarea de pe loc de pe o suprafata alunecoasa se face lent. e o chestie de logica si fizica. Chiar nu ati circulat iarna pe polei? cine crede ca dezactivand ESP-ul va pleca mai repede masina, se inseala.
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google