Originally posted by moog
View Post
Logan II 1.2 16v Pe GPL, Impresii
Collapse
X
-
Originally posted by cell1 View PostCei de la biroul de vanzari pentru personalul DACIA au spus ca masinile pe GPL intra in fabricatie de la inceputul lunii Mai.
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostDar nu e mai simplu sa cumparati fara si apoi sa se monteze ce instalatie de gaz vrea fiecare?
Comment
-
Daca la in regim de taxi chiulasa simpla rezista 400.000km crezi ca nu e deajuns pt un utilizator "casnic" care face 10-15.000km/an ?
Daca tine caroseria atata timp o poti lasa mostenire la nepoti sau o vinzi ca masina de epoca...
Hai sa fim realisti si sa nu batem campii cu chiulase,supape etc "speciale" pt GPL etcccc...
Chiar daca faci 50.000km/an tot te tine 10-15 ani cel putin...nu e deajuns ?
Asta presupunand prin aabsurd...deobicei posesorii de Logan au bugetul alocat transportului redus... am vazut destui care fac 5-6000km/an ...chiar si asa pun GPL pe masina...sa faca economie...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
moog sa sti ca merita sa pui gpl pe masina chiar daca faci sub 10000 pe an. Ideea este ca atunci cand te duci la statie nu mai dai atatia bani ca pe benzina si simti ca-ti permiti sa mergi mai mult.
Intradevar, investesti la inceput mai multi bani dar daca faci 10000 pe an, in cel mai nefavorabil caz, ii scoti in 3 ani dupa care pana la 10 ani mergi pe gaz la un pret redus. Acum trebuie retinu faptul ca iarna mergi mult pe benzina pana se incalzeste motorul.
Acesta este punctul meu de vedere. Eu fac cam 6000 pe an si tot am preferat sa pun GPL. Am mers pe GPL si cumpar tot GPL.
Comment
-
Pai asta ziceam si eu...dar nu toti tin masina 10-15ani... dar pe alt topic...
Iar altii vor amortizarea in 1-2ani maxim...
Mai sus ziceam apropo de chiulasa speciala sau normala...masina "pregatita" sau nu pt GPL...
Tragand o concluzie la zecile de Loganuri vazute la taxi pe GPL, majoritatea motoare de 1.4l, care sant neintretinute, si in conditiile astea duc linistit 3-400.000km un utilizator normal moare de batranete si chiulasa nu se strica...
Ce spui tu e alta poveste...deja in cazul tau se aplica teoria lui Stefan cel MAre :
"Loganul nu e al meu, nici al nepotilor vostri, e al strastranepotilor vostri"Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
@cell1
Perfect adevarat. O gramada de prostanaci pe forum (atat in tabara pro-GPL cat si in cealalta). O masina pe benzina exploatata corespunzator nu are nicio problema de la GPL. Ma rog, daca pui gaz de la 2.5 lei in curte la Nelu Galbenus, nu schimbi filtrele la timp etc, normal ca mai apar probleme.
Comment
-
Originally posted by moog View PostTragand o concluzie la zecile de Loganuri vazute la taxi pe GPL, majoritatea motoare de 1.4l, care sant neintretinute, si in conditiile astea duc linistit 3-400.000km un utilizator normal moare de batranete si chiulasa nu se strica...
TCE100 - 1.2 16V cu turbo cu aditiv google taducereLast edited by eastcowboy; 14 April 2013, 10:58.
Comment
-
Originally posted by eastcowboy View Postexperiență 1.6 motor fără aditiv, 5x reajustate, la 150000 km capăt
TCE100 - 1.2 16V cu turbo cu aditiv google taducere
Am cunostinte care pana la 160000 km au schimbat uleiul de 3 ori si motorul nu scoate pic de fum(masina de firma )sigpic
Comment
-
pentru cei care au mai facut comanda de 1.2 GPL, sper sa fie o veste buna asta. am vb azi la vocea clientului si mi-au spus ca din informatiile lor productia incepe in saptamana 17 - adica saptamana viitoare.
Oricum daca ati dat avans va va informa si dealerul Dacia inclusiv despre termenul de livrare la momentul inceperii fabricatiei.
Sa speram ca nu mai dureaza mult !
Comment
-
Originally posted by nichita2009 View PostNu au inceput sa iasa in piata masinile pe GPL din simplul motiv ca nu au primit inca acordul de fabricare de la renault ;)) deci va zic eu ca va prinde vara cu ele in fabrica .. si daca nu vin pana in iulie .. va fi nasol ..
cat despre rabla .. putem lua avans pentru o masina noua . dar inca nu s-a definitiva procedura de lucru a programului si nu se stie cat din ce sa zis pe la tv se mai mentine ...suntem f incurcati cu astia ca nu mai dau drumu odata la program . sa mai crestem vanzarile ..
Si pt GPl eu zic sa msi sunati odata pe satamana la vocea clientului si sa ii presati ...
cu rabla daca va grabiti si aveti tichetul il puteti utiliza pana la finalul lui mai - spun asta pt ca vor fi putine tichete si bataie mare pe ele.
eu am schimbat azi comanda din 1.2 gpl in 0.9 tce - dureaza cam o luna livrarea si diferenta nu e asa mare de pret intre ele ( 400 euro ) dar si consumul se niveleaza oarecum. voiam GPL dar o sa-l scoata prin iarna asa ca sa fie sanatosi, eu am nevoie de masina repede.
oricum rusine DACIA inca o data ! mare firma - seriozitate 0. trebuiau sa puna motorizari in oferta DOAR daca le onorau !!
VARZA !
Comment
Comment