Rusine RENAULT nu rusine Dacia ca ei nu prea mai au nici o treaba....
Logan II 1.2 16v Pe GPL, Impresii
Collapse
X
-
Originally posted by ready2rumble View Postam sunat de m-am saturat, te duc cu vorba de fiecare data.
cu rabla daca va grabiti si aveti tichetul il puteti utiliza pana la finalul lui mai - spun asta pt ca vor fi putine tichete si bataie mare pe ele.
eu am schimbat azi comanda din 1.2 gpl in 0.9 tce - dureaza cam o luna livrarea si diferenta nu e asa mare de pret intre ele ( 400 euro ) dar si consumul se niveleaza oarecum. voiam GPL dar o sa-l scoata prin iarna asa ca sa fie sanatosi, eu am nevoie de masina repede.
oricum rusine DACIA inca o data ! mare firma - seriozitate 0. trebuiau sa puna motorizari in oferta DOAR daca le onorau !!
VARZA !
consumul se niveleaza binesigpic
Comment
-
Originally posted by ready2rumble View Postam sunat de m-am saturat, te duc cu vorba de fiecare data.
cu rabla daca va grabiti si aveti tichetul il puteti utiliza pana la finalul lui mai - spun asta pt ca vor fi putine tichete si bataie mare pe ele.
eu am schimbat azi comanda din 1.2 gpl in 0.9 tce - dureaza cam o luna livrarea si diferenta nu e asa mare de pret intre ele ( 400 euro ) dar si consumul se niveleaza oarecum. voiam GPL dar o sa-l scoata prin iarna asa ca sa fie sanatosi, eu am nevoie de masina repede.
oricum rusine DACIA inca o data ! mare firma - seriozitate 0. trebuiau sa puna motorizari in oferta DOAR daca le onorau !!
VARZA !
De exemplu la Mercedes, daca nu te convinge sa iei un model echipat standard, sau unul pe care il au in showroom, data de livrate poate fi minim 6 luni, si ai sanse sa te mai amane odata.
Daca nu puneau in oferta si gpl, dupa aia iti luai 0.9 TCE si dupa 6 luni ii injurai ca nu te-au informat
Comment
-
Originally posted by andrei_24 View PostNu e chiar asa, situatii din astea se intampla tot timpul, la toate marcile.
De exemplu la Mercedes, daca nu te convinge sa iei un model echipat standard, sau unul pe care il au in showroom, data de livrate poate fi minim 6 luni, si ai sanse sa te mai amane odata.
Daca nu puneau in oferta si gpl, dupa aia iti luai 0.9 TCE si dupa 6 luni ii injurai ca nu te-au informat
dacia nu e mercedes desigur si incep sa cred serios ca poate dura si mai mult termenul de livrare la gpl din motive de business - le merg excelent exporturile, cererea e mare si motorul asta de 0,9 va rupe piata la noi dar mai ales afara.
asa ca au motive sa il promoveze.
oricum raman la parerea ca e lipsa de seriozitate - acum am schimbat comanda in 0.9 si dureaza ceva timp pana sa am termen de livrare - o luna jumate cel putin ar fi, ca cica nu mai au decat vopsea pe albastru si gri si eu vreau alb
Comment
-
Originally posted by cell1 View PostA cumparat cineva pana acum logan 2 1.2 16v cu GPL? Astept impresii.
Am facut comanda si trebuie sa astept cam pana la jumatatea lui Mai.
Nu ma intereseaza putere ci economie. Am 2 masini pe GPL (Supernova cu motor de 1.4 si logan 1.4MPI) si sunt foarte multumit de ele.
Numai bine.
Sunt si eu interesat sa aud pareri de la posesori.
Ma intereseaza cat de tare se aude motorul la Logan 2 1.2 16v. La Logan 1 1.2 16v se aude deranjant motorul. Ma intereseaza daca la Logan 2 e mai bine antifonata aceasta motorizare.
In al doilea rand ma intereseaza cam cum se misca masina comparativ cu un Logan 1 1.4 MPI.Logan GPL 1.4
Comment
-
Se misca cam la fel, ca doar n-are mai multi cai si nici cu mult diferita ca greutate.
Cel mai bine o incerci tu, daca ai de gand sa iei un 1.2 gpl.
Altfel, nu vad cum ai putea face diferenta intre un 1.2 gpl si un 1.4 gpl doar din spusele proprietarilor, tinand cont ca au aceeasi putere, aprox aceeasi greutate.
Logan 2 e antifonat mult mai bine ca logan 1, indiferent de motorizare.
Comment
-
Vocea Clientului
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam faptul ca Noul Logan echipat cu instalatie de GPL se va fabrica cel mai devreme in prima jumatate a lunii mai.
Comment
Comment