Logan II 1.2 16v Pe GPL, Impresii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Laureate Media Nav Pack Securite alb.

nu stiu daca tine de optiuni faptul ca intarzie pana si termenul de livrare, sunt destul de nemultumit.

raspunsul a fost ca managerul de zona inca nu a aprobat cererea de modificare a comenzii - intre un 1.2 gpl pe care nu il fabrica si 0.9 Tce. Am auzit si ca sunt sarbatori, etc desi am completat cererea pe 29.04.

spune-mi te rog unde ai verificat disponibilitatea modelului.
    Last edited by ready2rumble; 7 May 2013, 23:12.

Comment

Cereriile se aproba in max cateva ore de la trimiterea de la dealler .. dar mai este o este care am primit-o azzi in retea .. ca s-a dat drumu la gpl .. uite :

Buna ziua,

Va informam ca acordul de fabricatie pentru Noul Logan GPL a fost obtinut.

Incepand de astazi pot fi lansate in fabricatie versiunile GPL :

· Ambiance 1.2 16V 75 CP GPL (AMB 12D 5RW) = 8 300 € TVA inclus

· Laureate 1.2 16V 75 CP GPL (LAU 12D 5RW) = 9 400€ TVA inclus

Astazi s=a primit acordul .. dci in iunie apar masinile ....
      Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

Originally posted by nichita2009 View Post
        Cereriile se aproba in max cateva ore de la trimiterea de la dealler .. dar mai este o este care am primit-o azzi in retea .. ca s-a dat drumu la gpl .. uite :

Buna ziua,

Va informam ca acordul de fabricatie pentru Noul Logan GPL a fost obtinut.

Incepand de astazi pot fi lansate in fabricatie versiunile GPL :

· Ambiance 1.2 16V 75 CP GPL (AMB 12D 5RW) = 8 300 € TVA inclus

· Laureate 1.2 16V 75 CP GPL (LAU 12D 5RW) = 9 400€ TVA inclus

Astazi s=a primit acordul .. dci in iunie apar masinile ....
        Acum cu Gpl-ul asta e...nu vreau sa o dau in telenovele.

Problema ramane la dealer se pare cu termenul de livrare.

Urmeaza sa am o discutie pt a lamuri lucrurile.

Comment

Am primit sms de la dealer ca va veni masina pe 26 iunie. Deci, au inceput sa faca si GPL-urile.

Comment

comanda ta e cu sau fara rabla ?

Comment

Am o rabla dar este mafia este atat de mare ca nu stiu daca pot s-o dau. Cer cel putin 1000ron sau 200euro ca s-o bagi in rand. Cei de la uzina au zis ca ceea ce fac dealerii nu este legal si ei nu raspund de asa ceva.

Comment

si eu astept programul pentru a lua masina si din ultima discutie cu dealer-ul mai dureaza si nu se stie cat.

tine de minister ca nu sunt fonduri si tot intarzie programul si de asta nu s-ar fi inscris inca centrele de casare.

cat despre treaba cu dealer-ul ca cere spaga eu zic ca ar trebui denuntat.

Comment

Originally posted by cell1 View Post
                  Am primit sms de la dealer ca va veni masina pe 26 iunie. Deci, au inceput sa faca si GPL-urile.
                  e posibil sa iti vina si mai devreme.

asteptam primele impresii...

Comment

Am primit si eu termen de livrare. Saptamana 26, adica ultima din iunie.

Comment

Au inceput sa livreze logan-urile pe GPL? sa ne spuna si noua impresii despre ele.

Comment

Azi am ridicat masina. Laureat gpl. Era si timpul. Mi s-a spus ca ar fi prima masina livrata cu instalatie gpl. Asa o fi. Deocamdata, o prima problema: nu pot alimenta cu Gpl. Maine ma duc la ei sa vad care e problema.

Comment

... hai ca asta-i tare rau ... iti vand o masina noua pe care nu o poti alimenta ... scuze daca sunt poate ironic, dar chestia asta m-a distrat la culme.
                          Una peste alta felicitari de achizitie si sa te plimbe sanatos.
                          Te asteptam si la my ride ...
                          Bafta
                          sigpic
                          This is My Ride!
                          !Visit and enjoy!

Comment

cum nu poti alimenta ?

Comment

vedeti ca in general loganurule ce vin cu GPL din uzina au plinul la rezervor facut ..
                              Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

Originally posted by cell1 View Post
                                Au inceput sa livreze logan-urile pe GPL? sa ne spuna si noua impresii despre ele.
                                aveai si tu termen in iunie, sa inteleg ca nu s-a respectat ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google