Logan II 1.2 16v Pe GPL, Impresii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Stie cineva cati litri mai sunt in rezervor la logan II când mai e doar o pavela a litrometrului aprinsa" teoretic putin (0,5 - 1,5l) peste 5 litri.
    La 5 litri clipeste ultima pavela, se aprinde pompa si bipaie(din cand in cand), si piezi autonomia pana la alimentare.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
      Da gazul castiga pe parte de economie la buzunar nu contest lucrul asta dar eu personal nu as pune gaz pe masina din alte puncte de vedere dar cum am mai spus la economie GPL este cea mai buna varianta.
      Care sunt motivele?

Cei care spun ca nu au putere, eu unul n-am simtit nicio pierdere in putere.

Comment

• comparativ cu ce Cezar ?

Comment

• Cu metsul pe benzina.
          Aici vb de loganuk mcv.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
            Care sunt motivele?

Deci este numai parerea mea si poate am eu ceva pasarele la cap.
            Primul rand este vorba de spatiu , cand am avut GPL la o masina mai veche aveam impresia tot timpul ca miroase a gaze de butelie ( baniesc ca este ceva psihic) si pentru mine ori ce sistem in plus il vad ca o problema in plus .
            La GPL-ul pe care l-am avut aveam impresia ca alerga mai bine decat pe benzina.
            Banuiesc ca intre timp au mai evoluat sistemele GPL si nu mai este acelas lucru ca acum 10 ani dar probabil au ramas ceva amintiri pe la cutiutza.
            sigpic

Comment

• Cei de la dacia spun ca loganul 1.2 gpl are 72 cai, iar 1.2 benzina 75cai. In portbagaj o roata de rezerva (sau un kit de pana).
              Last edited by MihaiiahiM; 9 January 2014, 09:50.
              sigpic

Comment

• Tot ce se poate dar din cate stiu GPL- ul are alta cifra octanica si de aici se modifica mai multi parametri.
                Mai taie de aici mai pune acolo si iese cam la fel.
                sigpic

Comment

• specificatiile de la dacia sunt 72 cai pe gaz si 75 daca mergi pe benzina.

oricum nu se simte nicio diferenta pt ca am mers pe ambele.

in portbagaj e kit de pana iar butelia a inlocuit roata de rezerva, asadar s-a rezolvat si problema spatiului.

de mirosit a gaz sau alte probleme nici vorba, sa speram ca va ramane asa.

Comment

• Problema spatiului se rezolva dar fara roata de rezerva eu nu as pleca prea departe de oras.
                    Dar cum am spus nu sunt contra GPL dar eu nu as pune si cele de mai sus sunt motivele mele personale.
                    Dupa mine cost/km ,pe termen lung gen 100-200 mii , GPL-ul ramane clar cea mai buna alegere.
                    Cel mai bine te uiti in curte unei mari firme de taxi si vezi ca la putere este GPL-ul si asta nu numai in Romania.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                      Deci este numai parerea mea si poate am eu ceva pasarele la cap.
                      Primul rand este vorba de spatiu , cand am avut GPL la o masina mai veche aveam impresia tot timpul ca miroase a gaze de butelie ( baniesc ca este ceva psihic) si pentru mine ori ce sistem in plus il vad ca o problema in plus .
                      La GPL-ul pe care l-am avut aveam impresia ca alerga mai bine decat pe benzina.
                      Banuiesc ca intre timp au mai evoluat sistemele GPL si nu mai este acelas lucru ca acum 10 ani dar probabil au ramas ceva amintiri pe la cutiutza.
                      Sar-mana de raspunsuri.
                      Toti avem pasarele pe creier, nu esti unicul:P

Comment

Care sunt motivele?

Daca simti sau nu pierdere de putere depinde de motor. Am condus un Espero cu motor de 2 000 (2L) pe gpl si apoi pe benzina si diferenta se simtea destul de bine; in schimb pe loganul de 1.2 se simte putin spre deloc.

Comment

• Originally posted by t0rquemada View Post
                          "Stie cineva cati litri mai sunt in rezervor la logan II când mai e doar o pavela a litrometrului aprinsa" teoretic putin (0,5 - 1,5l) peste 5 litri.
                          La 5 litri clipeste ultima pavela, se aprinde pompa si bipaie(din cand in cand), si piezi autonomia pana la alimentare.

Si la mine ultima pavela tine putin tare cam maxim 15 km, nush dc .... ...cea din chenar te referi , nu ?

Comment

• Supernova cu motor de 1.4 pe GPL, Logan cu motor de 1.4 pe GPL, Mcv nou cu motor de 1.2 pe gpl. La nici una din aceste masini pe care merg nu se simte diferenta dintre benzina si gaz referitor la putere. Doar diferenta de consum care este mai mare la GPL.
                            Numai bine.

Comment

• Schimba vreunu treptele peste 3000 ture ? Mi se pare incredibil sa-mi zica cineva ca nu se simte diferenta de putere.

DA , se simte diferenta de putere la logan 1.2 pe gpl dar se simte mai ales cand o calci pe coada. Sa nu-mi zica cineva ca e din setari pt ca le-am pus in toate felurile si pe gpl e pierdere de putere. E adevarat ca gpl-ul e pt consum si la mers normal nu observi nimic dar cand ai nevoie de caii aia putini e bine sa stii ca nu-i mai ai pe toti sub capota.

Comment

Sar-mana de raspunsuri.
                                Toti avem pasarele pe creier, nu esti unicul:P
                                Cu multa placere.
                                P.S. Am vazut un Smart Brabus astazi de mi-a cazut fata.

Originally posted by cro84 View Post
                                Schimba vreunu treptele peste 3000 ture ? Mi se pare incredibil sa-mi zica cineva ca nu se simte diferenta de putere.

DA , se simte diferenta de putere la logan 1.2 pe gpl dar se simte mai ales cand o calci pe coada. Sa nu-mi zica cineva ca e din setari pt ca le-am pus in toate felurile si pe gpl e pierdere de putere. E adevarat ca gpl-ul e pt consum si la mers normal nu observi nimic dar cand ai nevoie de caii aia putini e bine sa stii ca nu-i mai ai pe toti sub capota.
                                Eu zic ca depinde si de cum este configurata instalatia.
                                Cine cumpara un GPL o face pentru economie atunci si instalatia banuiesc ca este setata pe eco ,asa cum la al meu 0.9 tce are buton Eco si cand este activat este lesinata.
                                Dar cred ca se poate regla in asa fel incat sa si fuga sau sa traga mai tare dar nu mai iese rentabil.
                                Last edited by stoicanu; 9 January 2014, 23:54. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google