Logan II 1.2 16v Pe GPL, Impresii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• conteaza si daca ai gpl aftermarket sau din fabrica.

eu am din fabrica si am mers atat economic si am dat si talpa - 4500 ture si e cam acelasi lucru.

curios totusi e ca un Logan ph2 1.4 de munca cu gpl aftermarket si 140.000 km se infige mai repede decat 1.2-ul meu..am insa 7000 km deocamdata, poate e nevoie de mai multi km pana sa mai ia viteza.

Comment

• Hai ca cei 3 cai in minus (la gpl) nu se simt, dar nu se simt nici cele 70 kg(masa instalatiei) in plus? Sau macar adunate?
      sigpic

Comment

• @Tinuletz Da cea din chenar.
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Tu simti cand ai plinul sau esti pe rosu? In plus uitati ca acei cai (70 si cativa catari) ii ai spre 5000 de ture chiar 6000 nu la 2-3000 unde se merge frecvent. Eu va zic sincer ca am uitat ca mergeam pe benzina de cateva ori si deseori ating 3000 de ture. Altii sustin ca trage mai bine cu un ulei , alte bujii , filtru aer , cauciucuri...
          Daca vreti liniute sau vi se pare ca nu trage e simplu, apesi pe buton , sare pe benzina si dai talpa...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• Pe orice masina instalatia GPL se poate configura pentru parametrii identici cu cei pe benzina !Altfel apar anomalii la functionare.Spun asta din prisma celui ce isi regleaza singur instalatiile GPL.
            Acum depinde de ce economie vrei sa faci.Uneori datorita amestecarii gazului,aproape instantaneu cu aerul,performantele unei masini pe GPL pot depasi performantele benzinei !

Cert este ca cei de la ProEco au adaptat un sistem LR pentru un mitsubishi folosit la vtm !

Nu orice loc ocupat la final,ci vicecampioni !
            Cei de la BRC asemena au echipat un Nissan 350 Z cu gpl si nu s-au facut de rusine !

Deci ?

Comment

• Dintre cei cu 1.2 Gpl se apropie sau a facut cineva revizia pana acum ? Sunt curios de costuri si de reprezentanta/ orasul unde se intampla asta pt ca inteleg ca sunt costuri diferite.

Ms !

Si ca o comparatie cat costa o revizie benzina + Gpl la un Logan Ph2 after market sau din fabrica ?

Ms !
              Last edited by ready2rumble; 4 April 2014, 21:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Revin dupa revizia de azi facuta la Calarasi..

Costul total a fost de 335 Ron dar am beneficiat aici si de reducerea de la Dacia de 25% - 15% pentru masini sub 4 ani vechime si 10% pt cont pe MyDacia.

Nu am schimbat filtre gaz pt ca am inteles ca nu trebuiesc schimbate la prima revizie, asadar am schimbat toate cele necesare pe benzina + filtru aer.

M-am interesat in prealabil de cost revizie pe langa Calarasi in Tulcea, Constanta si Mangalia si cel putin in C-ta sunt preturi f nesimtite, ar fi costat de 2-3 ori mai mult.

Asadar asta a fost prima revizie 1.2 benzina+gpl

Comment

• @ready2rumble: Câţi kilometri are maşina?

Comment

• 17400 facuti jumate-jumate benzina-gaz

Comment

• Ar fi bine să îi schimbi totuşi uleiul mai repede, peste 17.000 de kilometri pentru prima revizie sunt cam mulţi, mai ales dacă îi raportezi la condiţiile noastre de trafic.

Comment

• daca era strict pe benzina da, insa pe gaz uleiul arde mai curat

Comment

• Însă praful pe care îl "înghite" filtrul de aer este acelaşi.

Comment

• asta este motivul pentru care l-am schimbat acum

in mod normal e recomandat la 30000 km insa mi-a spus si seful de service ca daca fac zona asta ar fi bine sa-l schimb

si sincer pt 60 ron..

Comment

• Uite cum arăta la mine filtrul de aer după exact 7 luni (13 Noiembrie 2013 - 13 Iunie 2014) şi 7.907 kilometri.
                              Attached Files

Comment

• mda, din pacate e plin de praf prin partile noastre

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google