la rimi Timisoara! nu avea sens sa mai astept in alta parte...mai ales cu noroaiele astea! 120+23curier
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Carligul original si instalatia 7 fire cu modul . Roata de rezerva (tabla) are ET40.Last edited by t0rquemada; 3 October 2013, 00:22.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Buna seara!
Cum vi se par aceste covorase pt Sandero :http://www.bestautovest.ro/covorase-...dero-2012.html ? Multumesc!Last edited by Crs. Sandel; 4 October 2013, 22:05.
Comment
-
Elementul acela il poti cumpara si separat. Sunt disponibile chiar DO UA modele.
Cat despre covorasele de la Gledring - abia astept sa apara de logan II - si daca nu vor aparea imi voi comanda din astea de sandero (pe fata sunt la fel ca la logan, doar pe spate sunt mai scurte).
Din cate am studiat eu pana acum cele de la Gledring sunt de o calitate superioara celor de la Rigum si in plus cele de la Gledring ofera protectie si pentru zona de foot rest sofer.
Bafta
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Postcat de mult pe mocheta? (Sandele...ti-au facut cadou serios ma...ce dreaq...sunt amabili nu gluma...pe banii tai...desigur)
Comment
-
Acestea sunt covorasele Florinake! cele de la rimi tm!
eu le consider ok...nu danseaza...vin bine pe pozitie...au si marginea destul de inalta...imposibil sa dea peste margine "cocktailu`" de iarna! am avut asa ceva si pe loganul ph2 si am fost f multumit! Apropo..am o tava portbagaj de plogan ph1/ph2 ...poate stiti pe cineva care are nevoie...o dau pe o suma corecta!Last edited by jonnie007; 5 October 2013, 23:45.Keep walking...
Comment
Comment