Din pacate cei cu anuntul mi-au cerut 900 lei pe carlig (cu instalatie si montaj), nicio legatura cu pretul afisat acolo. Pe unde am mai intrebat cereau 800. Ce e scump e montajul, 250 lei, mi se pare enorm in conditiile in care tu vinzi si carligul si iei adaos si de pe el.
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
perdeluțe - doar la staționare, doar dacă nu aveți folie
Aveți mare grijă cu perdeluțele pe logan. Creează senzația de vertij pasagerilor în mers. Le recomand doar dacă nu aveți folie antiUV pe geamuri pe perioada de staționare a mașini ca protecție la ”coacerea ” de la UV a interiorului.
Comment
-
Eu am niste "perdelute" la geamurile spate, si sunt utile si la securitate- nu prea se mai vede in spate- nu am pus folii- si am vazut ca vara, pe langa umbra pe care o fac vara, este simtitor mai racoare in spate decat in fata, daca masina a stationat in soare, chiar daca si in parbriz si la luneta pun acele protectii anti uv
Comment
-
Salut, as vrea si eu sa pun acele "perdelute" la masina, nu prea as vrea folie, poate ionizare.. sa rmân la subiect, am gasit niste perdelute speciale pentru Logan2, dar în poza nu e modelul cu facelift dar cred ca se potrivesc, tip jaluzele nu am reusit sa gasesc.
Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk
Comment
-
Realizezi că nu ai facelift ci Logan II ph2 (phase deux = faza doi), iar diferența între ph1 și ph2 e doar la faruri și stopuri, restul e la fel
Set de perdelute ai pe original, peste 100euro pentru 2 geamuri+lunetăPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Legat de perdelute o remarca personala: copiii mei au avut rau de masina cat am avut perdelute. Dup ce le-am dat jos au scapat de rau. Cu geamuri colorate nu au avut nici o problema. Se pare ca perdelutele dau o senzatie de rau din cauza gaurelelor din ele.
Sent from my P780 using Tapatalk
Comment
-
Comment
-
Alea sigur nu racesc poate doar iarna o sa incalzeasca ceva ... :-)
Site-ul ala mi se pare foarte dubios. Vezi jos la comentarii pozele celor care se presupune ca au comentat ca sunt fake-uri (imaginile se gasesc de cumparat).I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment