t0rquemada, M.FLORIN, mersi frumos.
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Exista ceva pe piata dar nu pentru romaniaAttached Filessigpic
Comment
-
-
Si ultima.
Nu pot incarca decat o singura poza la un post.Attached Filessigpic
Comment
-
Partea frontala oricum nu se potriveste la noi ... renault logan are o grila fata diferita de dacia logan.
Ceea ce imi place cel mai mult este acel eleron pe portbagaj ... si aici nu cred ca sunt diferente fata de dacia logan. De asemenea vad ca acolo exista si autocolant (sau ce o fi el) intre usi care iarsai arat chiar bine.Last edited by M.FLORIN; 11 January 2014, 18:28.
Comment
-
Nu am gasit pe Turcia acele praguri dar mai fac sapaturi ca ori cum trebuie sa ajung acolo sa imi iau nichelurile de acolo.
Ma asteapta de mai bine de 2 luni stau singurele in cutie acolo.
Banuiesc ca ai vazut si lumina din torpedou asta daca te-ai uitat la filmuletz si comenzile de geamuri electrice pe usa.sigpic
Comment
-
Eu am montat aparatori de noroi, din acelea universale si vin destul de bine. Au costat 40 ron (fata +spate) si materialul nu este casant. Le -am luat din Pitesti Pentru cei interesati am sa pun poza si cu ele maine.
Am montat si eu bari transversale logan la 95 ron si se potrivesc f bine singura diferenta este ca Logan 2 are plafonul mai ingust cu cativa centimetri.
Originally posted by eliy View PostEu am montat aparatori de noroi, din acelea universale si vin destul de bine. Au costat 40 ron (fata +spate) si materialul nu este casant. Le -am luat din Pitesti Pentru cei interesati am sa pun poza si cu ele maine.
http://imagizer.imageshack.us/v2/640...0/547/ydt3.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/31/wjot.jpg
Am montat si bari transversale logan la 95 ron si se potrivesc f bine singura diferenta este ca Logan 2 are plafonul mai ingust cu cativa centimetri.
[QUOTE=eliy;1549628]Eu am montat aparatori de noroi, din acelea universale si vin destul de bine. Au costat 40 ron (fata +spate) si materialul nu este casant. Le -am luat din Pitesti Pentru cei interesati am sa pun poza si cu ele maine.
Am montat si eu bari transversale logan la 95 ron si se potrivesc f bine singura diferenta este ca Logan 2 are plafonul mai ingust cu cativa centimetri.
Rog moderatorii sa stearga postarea mea eu nu am gasit de unde sa o modific deloc.
Comment
-
Ai grija ce pui pe ele ca risti sa indoi plafonul..
Azi imi veni si mie deflectorul de la bara pe fata, sper sa reusesc sa il montez maine.
De saptamana viitore far sapaturi si pentru celelalte doua care vin in fata fiecarei roti posterioare.
Daca are cineva un cod de origine rog sa imi trimita un PM.sigpic
Comment
-
Nu mai stiu cat am platit , comanda era de acum 1 luna si ceva si am platit la gramada si nu este luat de la Dacia , este de la un service de cartier care a avut manopera mai ieftina decat reprezentantza, piesele au costat cam la fel ca sunt tot de origine.
In cazul in care nu stiu eu am luat un caine in bara si a trebuit schimbata bara fata si toate carenajele pe partea stg.
Pe seria de caroserie masina figura cu acel deflector si din acest motiv m-am pricopsit cu el.Last edited by stoicanu; 18 January 2014, 00:10.sigpic
Comment
Comment