35 ron stg+dr
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
@stoicanu: pot sa-ti comand si eu de pe eBay, dar problema e cam asa: tu-mi trimiti banii in cont, mie imi ia banii eBay acum si produsul ajunge din china in 2...10 saptamani. Realist, nu povesti de 4-5 days...
Adica ma suni saptamanal, din ce in ce mai suparat, sa ma intrebi daca te-am uitat sau incerc sa-ti dau teapa. Si cam de asta evit sa cumpar ceva de pe eBay pentru alte persoane. Si sunt sigur ca nu-s singurul. Ca altfel deranj nu prea e - totul e online, coletul vine acasa (mai nou), la fel si tu ca sa-l ridici.
Comment
-
Nu e greu sa-ti faci cont, e vorba de 5 minute si cu paypal e destul de sigura treaba. Fiind china, tre sa mergi sa platesti vama la un oficiu postal prin pantelimon etc.
Dar alea sunt drluri galbene sau becuri de proiector de ceata?Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Comment
-
presuri logan II
Originally posted by M.FLORIN View PostSe zice ca in ianuarie ... dar deocamdata nimic concret. Eu am plasata comanda deja, asteptam sa vedem cand ajung la noi.
au pret intre 128 si 135 lei _cel putin asa sunt in Craiova si sunt super calitative
si tavi portbagaj la 74 lei
a gasit cineva aparatori noroi pt 2013 after market?
Originally posted by stoicanu View PostAzi am primit si cele 2 aparatori de noroi care vin in fata.
si cat au costat
au si de spate
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostAparatorile de noroi vin in fata roti nu in spatele ei.
Pe spate vine din fabrica cu acele aparatori care vin in fata roti.
Sunt pe cod de origine si se gasesc la ori ce reprezentanta numai sa stie sa caute.
vorbeam despre aparatori de noroi clasice care vin montate in spatele rotilor fata si spate
Comment
-
Pai asta a fost motivul pentru care am fost mai explicit ca sa se inteleaga ca cea ce am cumparat eu nu sunt cele la care te referi tu.
Sortzurile de care spui tu le-am luat tot din reprezentanta si am platit cam 150 ron cu montaj .sigpic
Comment
-
Arata foarte bine acele faruri cu lupa, dar sa aveti grija la calitatea luminii dupa, eu conduc un Nissan Qashqai de la firma si are lupa la faruri, dar lumini mai proaste ca la masina asta nu avea nici Trabantu si nu va exagerez cu nimic, sunt sub orice critica. Si nu este vorba de reglaj sau altceva, le-am reglat si am mers cu mai multe Qashqai-uri fiindca avem mai multe, e jale.
Comment
-
Originally posted by Tommy94 View Post
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Ieri am dat un avans la un magazin cunoscut din Timisoara sa comande bi xenon H4 ( cele din poze). Mi-au placut pentru ca au protectia aia nichelata in fata si in sus, deci nu trebuia lupa sa poata fi montat.Plus ca dadeau foarte bine pe far zic eu.
Dupa ce tipu de la vanzari ma asigura ca se pot monta pe Logan, am vrut programare in service-ul lor pentru montaj. Surpriza, seful de service a zis ca nu se pune sa le monteze pentru ca nu garanteaza in caz de problema. Ce sa cred.... oricum nu le-am mai luat.
Pana la urma pe noul logan a montat cineva xenon?Attached FilesLast edited by gutu1; 29 January 2014, 22:28.
Comment
Comment