Uite si foto
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Vezi in poze. Vin prinse cu piulite (probabil de plastic, identice cu cele de la aparatorile din fata rotilor spate) conform dialogis
piulita H RDL M6 7703033181 , dimensiune M6x100
L.E. M-am uitat si sub masina, vin montate unde incepe sezutul banchetei din spate, te uiti sub masina, si vei vedea suruburile. Vei avea nevoie de 6 piulite de plastic.Last edited by t0rquemada; 5 May 2014, 18:07.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Nu stiu ce sa zic.
Au 3 gauri diferite ceva nu este in regula.Attached Filessigpic
Comment
-
Scrie pe ele LH si RH si au sigla Renault si atat.
Cat despre acepe protectii de aripi au zis baietii ca daca ma duc la ei cu o serie de caroserie care sa aiba in echipate acele protectii mi le pot comanda altfel nu au cum chiar daca au codurile.
Acele accesorii nu sunt pentru Romania si numai asa se pot comanda si la noi.
Deci pentru baietii care mai umbla in afara tarii daca va intalniti cu un Logan care are in echipare acele piese a se face o poza la seria de caroserie care este afisata in geam.sigpic
Comment
-
Vreo parere despre alarma "acceptata" de Dacia de pe site-ul lor?
Are cineva instalat asa ceva? Daca da, va rog dati-mi pareri ca vine data de luat masina din reprezentanta si inca nu stiu ce naiba ii pun.
Comment
-
Cica asta ar fi piulitza care merge acolo.Attached Filessigpic
Comment
-
Suruburile ale sunt date cu "smacolina", din cauza asta mie imi pare ca nu au filet normal, e foarte posibil sa ma insel.
Pentru filet normal, piulitele alea, le inlocuiesti cu: saibe plate mari M6 + 6 piulite(eventual autoblocante) M6 si ai rezolvat elegant problemaPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Am cumparat si cu autoblocare si din otel de calitate superioara ca sa nu rugineasca.
Maine ma apuc de treaba.
Revin cu foto
Originally posted by gold4all View PostVreo parere despre alarma "acceptata" de Dacia de pe site-ul lor?
Are cineva instalat asa ceva? Daca da, va rog dati-mi pareri ca vine data de luat masina din reprezentanta si inca nu stiu ce naiba ii pun.
sigpic
Comment
-
Gata s-au montat si deflectoarele aerodinamice.Attached Filessigpic
Comment
-
Comment