Unde ai gasit aparatoare de noroi?
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Si le-a cumparat si montat la Dacia ... adica sunt cele originale ... la asta s-a referit mai sus.
... au inceput sa mai apara si cate ceva accesorii pentru noul logan - pana acum am gasit tavita portbagaj la 142 ron ... nu mi se pare mult dar nici nu mai stiu exact cat costa cea originala.
Comment
-
-
Eu pe ale mele au dat 200 lei cu tot cu montaj (impropriu spus ca am "dat" - le-am primit pe un voucher dat de vocea clientului) ... deci probabil ca difera de la o reprezentanta la alta - partea de manopera cel putin. Stiu ca doar aparatoarele de noroi costau undeva la 85 lei setul de doua bucati.
Comment
-
oricum mi se pare f scump sa dai 300 ron pt 4 bucati de cauciuc 10 / 10 cm.
pana si presurile de interior din cauciuc costa 160 ron setul, in conditiile in care gasesti la 75 ron set aftermarket cam in toate magazinele mari.
am mai vazut si alte comment-uri in care spune lumea ca daca tot iei ceva, ia sa fie original ca merita efortul, dar daca tragi linie pt costul final ajungi destul de departe fata de costul initial al masinii - taxe, asigurari, accesorii etc
ce ma amuza este ca ei vin cu oferte in "sprijinul" clientului gen dacia casco, ar fi mai ieftina decat pe piata, ca sa te faca dupa la accesorii, revizii etc...
Comment
-
in sfirsit am reusit si eu sa intru in posesia noului logan 2 tce 90 ca cel a-l lui stoican. comandat in februarie ieri pe 12 iunie l-am ridicat. a facut c-am mult pina la bruxell.fata de vechiul meu 1.4mpi este o diferenta vizibila.am citit aici ca unii dintre voi au primit masina fara acel mic spoiler la bara fata si fara presuri roti. vad ca la mine le are .
Comment
-
pai deh ... masina vanduta la bruxelles ... la noi in Romania nu a primit nimeni acel spoiler fata sau aparatorile de noroi din fabrica. Toate astea pentru noi cei din romanica sunt considerate optionale. ... sau ma rog accesorii optionale
Bafta cu masina si sa te plimbe sanatos.
Comment
-
Originally posted by costin_aph View Postin sfirsit am reusit si eu sa intru in posesia noului logan 2 tce 90 ca cel a-l lui stoican. comandat in februarie ieri pe 12 iunie l-am ridicat. a facut c-am mult pina la bruxell.fata de vechiul meu 1.4mpi este o diferenta vizibila.am citit aici ca unii dintre voi au primit masina fara acel mic spoiler la bara fata si fara presuri roti. vad ca la mine le are .
Asteptam poze cu accesoriile tale .sigpic
Comment
Comment