If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Capacul respectiv, dupa cod pare a se potrivi pe Logan I ph2, DAR aici e TOPIC ACCESORII LOGAN II, deci mai usor cu off topic-ul.
nu e niciun off topic. nu mai da tu lectii. omul voia sa puna pe masina lui care e ph2. nu aveti exclusivitatea asupra topicului, asa cum multi benzinari posteaza pe topicurile pentru diesel si nu inseamna ca sunt off topic. tu continua-ti conversatia, si lasa-i pe moderatori sa decida ce e off topic. te-ai vazut vreun sef ?!
Salutare!
Stie cineva care sunt specificatiile complete pt. jantele de aliaj de la Logan 2.
Vreau sa-mi iau un set de jante as prefera pe cele originale dar nu le gasesc si nu stiu ce ET si j sa caut pr alte marci..
Multumesc
Ştim cu toţii că acesta este un thread dedicat accesoriilor pentru Logan 2, însă unele dintre ele mă gândeam că pot fi folosite (sau nu) şi pentru Logan1 Ph2.
Aşa că am adresat doar o simplă întrebare, no offence.
P.S Doar ca exemplu, eu mi-am montat la uşile faţă chedere tip Logan 2.
Apropo de accesorii logan 2 vs logan ph2, trecand ieri pe strada am vazut un ph2 si un 2 unul langa altul, intr-o parcare. si m-am uitat putin de curiozitate la aparatorile acelea de plastic din fata rotilor spate. Diferentele de prindere sant absolut colosale. In sensul ca la 2 sant praf comparativ cu ph2.
Aparatorile de noroi stie cineva daca vin la set de cate 2, sau de cate 4? Si eventual daca stiti vreun pret pentru ele, as ramane profund recunoscator.
Ca tot vorbim de aparatori de noroi: la Stepway si-ar mai avea rostul aparatorile de noroi tinand cont ca are aripile si pragurile acoperite cu acele "bandouri" din plastic din fata pana in spate?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment