If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Nu ma deranjează sa-l monteze ei"(ei=dealer autorizat Renault Brazilia)
Informatiile le am de la un prieten din Brazilia, nu a putut lua si un cod de produs. Oricum te pregatesti de 600 euro.
Chit sport nu vei gasi.Kit sport e altceva, momentan nu exista pentru EUropa, iar cel din BRazilia, din cate am inteles, NU se vinde separat, trebuie sa il monteze ei(dealeari autorizati Renault).
Tu spui apoi ca ai vorbit sa primesti un cod de produs - desi si eu si colegul t0rque ti-am raspuns ca acest kit nu o sa ti-l aduca in reprezentanta din Romania.
Si mai mult chiar, din cate stiu (din sursa sigura care lucreaza la Mioveni) acest kit sport nici macar nu trece prin uzina. Este trimis direct de producator - nu se stie cine este - direct catre tarile unde el este montat (vandut) ca obtional (Brazilia, India, Turcia - parca etc).
Am înțeles clar ce ați spus voi, si va multumesc pt ajutor
Sursa pe care o am mi-a spus astăzi ca pot aduce orice accesoriu, indiferent daca este pentru Europa sau nu, trebuie doar sa-l indentifice cumva. Acum nu știu cât e de reala afirmatia asta, insa e o posibilitate si merita sa încerc; sunt convins ca mai sunt si altii care vor chitul ăla pe mașina
Presupunem prin absurd ca reuseste sa ti-l aduca, la ce pret va ajunge 626euro + transport + TVA + vama(probabil) ~ 1000 euro niste bucati de plastic?!!!
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
La cursul din data de 26 mai preturile erau:
kit complet vopsit in culoarea masinii R$1,900.00 (reali brazilieni) sau 626,01 Euros
kit complet nevopsit R$1,600.00(reali brazilieni) sau 527,17 Euros
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment