If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
parerea mea, si acum sa nu sariti cu totii, eu unu gasesc nici o problema atat de grava la ac manual, cei drept cel automat este mult mai confortabil si practic, stiu ce inseamna ci automat ca la servici am asa ceva, da nu am nici o problema legat de cel manual
cei drept ar arata mai fain pe masina unul automat
Ca sa fiu sincer si cel ce echipeaza Logan aniversar este cel mai ieftin posibil.
Pana si pe vechiul Symbol avea un displai unde setai temperatura, era full digital.
Dupa ce am montat chederele suplimetare de Duster pe usa am zis sa incerc ceva si la usile din spate cu materialul ramas.
Se pare ca nu e rau deloc dar nu am finalizat lucrarea din lipsa materiei prime.
Astept un nou transport.
Am inteles. Ma gandeam ca ai cumparat un cheder care e dintr-o bucata si are mai multi metri. Ideal in spate ar fi sa pui un singur cheder, nu mai multe chedere pe care sa le imbini cu banza izolatoare.
fix la treaba asta m-am gandit sa fac si eu, da inca nu am avut timp.
si cred ca mai merge pus si jos pe prag, sau pe usa, ca sa nu se mai murdareasca pragul
aaaa, era sa uit, azi cand am fost la reprezentata am vazut ca au schimbat fluturasii aia cu care se prind deflectoarele de aer din fata rotii spate, au pus unele metalice mai mari in diametru metalice, am vazut ca la fel se gasesc si pe sub masina prin unele locuri
Last edited by NadgobSuiram; 20 June 2014, 12:13.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment