Originally posted by B997NDL
View Post
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by stoicanu View PostEu am preferat pe cele de pe fata sa le pun in spatele protectiei de plastic de la aripa.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
In poze ai niste sabloane extrase din astaAttached FilesPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Multumesc de idee, ca sa printez la scara 1:1 trebuie facute mai multe incercari, este destul de greu, cum fac? Nu am vazut cum arata cele originale, pot sa le inlocuiesc cu cele de cauciuc grosime 3-4mm?. Din pozele de mai sus nu se vede imbinarea cu aripa, as dori foto din mai multe unghiuri. Inca o data multumesc pentru raspuns.Last edited by Oti; 31 July 2014, 15:26.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Nu am avut rabdare si am desenat manual direct de pe masina, urmeaza sa compar cu ce iese la imprimanta, teoretic ar merge cele universale. Am sa fac un sablon din carton gros, identic cu aparatoarea, il montez,(cum a facut Stoicanu) vad cum iese, dupa care liber la improvizatie. Urmeaza intrebarea soc - ce scot din garantie cu aceasta lucrare? Daca apar urme de rugina in garantie la aripa ce ma fac?
Originally posted by bogdan_cj View PostNu e mai usor sa iei unele originale? Gasesti la bursa la preturi ok.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
-
multumesc, ai dreptate, pur si simplu nu merita masina, raportez totul la calitatea si pretul ei. daca era alta marfa aveam alta pozitie sociala, priveam diferit lucrurile, recunosc sunt un sarac zgarcit. Sunt obligat de viata sa ma opun cum pot politicilor comerciale ale marilor corporatii.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Aici am pomenit de folie pentru Logan II de fabrica. E vorba de folie antifurt transparenta la care acum am si pret si cod
8201522379 elem antifurt 241,03e+tva
Badge SL10 (insigna stalp spate Logan Serie limitata 10 ani) momentan fara pret
838947899R stanga
838920095R dreaptaPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment