Am gasit cu 2 pagini in urma instructinile de montare. Mai ramane sa reusesc sa scot la imprimanta cumva acel sablon dupa care se decupeaza apratorile.
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Pe Loganul care-l detin (inca) am montate niste presuri universale din a doua saptamana de viata a masinii.Le-a montat un amic,in fata blocului,in vreo doua ore (10 minute montajul efectiv,restul baut bere pe motivul ca-Doamneee,ce treaba buna am facut!!).Masina e cumparata,de noua,in martie 2005.Sunt intacte,protejeaza 100%,au luat o multime de borduri cu viteza mica si sunt la fel de bune ca in prima zi!Cred ca le dau jos de pe masina si le montez pe cea noua!Am sa revin cu alte experiente cu dealer-ul unde am comandat masina,experiente de tipul-Buna ziua,vreau sa-i montati ornamente cromate pe calandru.-Nu se poate,nu se gasesc nici la noi.-Ba se gasesc doamna,le am deja!-Nu sunt bune,o sa vedeti! Si user-ul fdr_ro le-a montat singurel Ambiance-ul sau.Etc...etc...
Comment
-
Asa arata la mine aparatorile de noroi montat de cei din reprezentanta dacia. Mie mi se par foarte prost montate.
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostAm montat eu azi acele aparatori de noroi si surpriza, in instructiuni unde e tabelul pentru fiecare masina nu erau bulinele cum sa decupezi si ce si mi le-au montat in ultimul hal.
Pe calea aceasta l-as ruga pe torquemada daca ar putea sa puna instructiunile de montaj pentru ca ei nu au decupat nimica din ele pentru ca in tabel nu erau marcaje ce si cum trebuie facut.
Voi reveni diseara cu poze sa vedeti calitatea montajului.
mie, unul dintre suruburile autofiletante, il prinsese in tabla, si am dat cu vaselina
cred ca voi scoate si l voi prinde mai sus, iar muchia tablei o voi degresa, vopsi, si apoi dat cu ceara de cavitati- am 2 sprayuri de la ixeel
bogdan cj, ultimele 2 poze sunt de la aparatorile de la rotile din fata? daca da, le au prins doar in suruburi autofiletante, precum la mineLast edited by panselin4; 22 October 2014, 23:25.
Comment
-
Sunt bine montate, dar nu perfect : vezi pozele 19 și 22 (ilustrațiile sunt pentru partea spate a mașinii)Last edited by t0rquemada; 22 October 2014, 23:20.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
ImageUploadedByTapatalk1414046859.664004.jpg
Asa am montat eu pe fata.
Nu mai e nevoie sa le decupezi
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Salutare stimati colegi.Poate cineva dintre dumneavoastra sa-mi spuna de unde as putea cumpara o consola,un ornament sau cum se numeste.pentru frana de mana la Logan 2?Ambiance vine fara aceasta piesa si arata cam neterminata,nu mai vorbesc de mizeria care se aduna intre scaune.Va multumesc.Drumuri bune sa aveti.
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostAsa arata la mine aparatorile de noroi montat de cei din reprezentanta dacia. Mie mi se par foarte prost montate.
Comment
Comment