Ai codul pe imagine
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by bogdan_cj View PostAtunci poti pune o poza si cu cele de pe spate cum le-ai facut? Pentru ca tot m-au aburit aia din service ca cele de pe spate asa vor sta pentru ca acel carenaj din spate nu e drept si nu se poate ca ele sa fie drepte.
Mersi anticipat.
Nu trebuie sa ti cont de carenaj care vine curbat in interieor , trebuie sa stai in spatele masinii si acel sortz trebuie sa fie paralel cu pamantul.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
pt a monta bandourile originale de logan 2, trebuiesc date gauri in portiere sau se prind cu banda adeziva? cine a montat are idee? cred ca ar fi bune la protectia portierelor
am vazut pe configuratorul de la dacia, ca laureat are acum aceste bandouri, plus partea de jos a barii din spate -neagra
Comment
-
apai bandourile alea sunt glumite. ajuta maxim la pietricele. Pe mine ma interesau cele de pe mijloc, anti loviri cu usa in usa ta. Acum am configurat si eu ca m-ai facut curios si am observat ca au scumpit stepway-ul cu 200 de ieuro. Daca in schimb pentur banii aia au bagat calculatorul ala de mers eco, si media-navul de pe renault, ma ofticsigpic
Comment
-
-
Originally posted by aris86 View PostCitat:
Original a fost postat de aris86 Vezi Post
Covorase gledring folosesc si eu. Sunt foarte comfortabile, fata de la cele de la dealer, pe care am platit acelasi pret, fiind bune doar de aruncat. Le-am cumparat de la un magazin din Timisoara. De la ei am mai luat tavita portbagaj si huse.
erata: confortabile
aris86 daca se poate rog PM cu numele magazinului din Timisoara, poate mai gasesc covorase gledring. Sau daca stie cineva unde as putea sa gasesc in Timisoara!!!
Multumesc anticipat!
Comment
Comment