If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare tuturor si bine v-am gasit!!! Tocmai am devenit proprietar de logan 2013 1,5 dci 90 cp!
aris86 daca se poate rog PM cu numele magazinului din Timisoara, poate mai gasesc covorase gledring. Sau daca stie cineva unde as putea sa gasesc in Timisoara!!!
Multumesc anticipat!
Multumesc Ampt, stoicanu si aris86 pentru indrumari si urari! Asemenea si voua
Am comandat covorasele....sper sa fie cele din poza (emag) cu acoperire pe zona de odihna a piciorului la sofer!
@Remus77 ... Sunt exact asa cum sunt in poza. Insa ca protectie a mochetei, din partea mea, primesc un 7 din 10. Cele care protejeaza cu adevarat mocheta ar fi acestea.
aceste covoare le am gasit in momentul achizitionarii masinii, acopera destul de bine mocheta, si au si marginea inaltata,
covorasele prezentate de florin sunt cu maximul de protectie,imi pare rau cand am dat vechiul logan, ca l am dat cu covoarele de cauciuc, avea o protectie de cauciuc intre locurile din spate, pe zona mediana inaltata, aceea era foarte buna la masina aceasta , cred ca s ar fi potrivit,asa trebuie sa confectionez eu ceva de protectie
deci exista protectie din cauciuc si pt acea zona, e ok si asa, poate voi cumpara si eu ceva in genul
aveti idee de un pret pt deflectoare de aer fata , si manopera la service ,si daca merg montate fara acea prelungire neagra de la bara fata?
si aceeasi intrebare pt conducte de aer pt pasagerii spate, si daca se pot monta in service
Last edited by panselin4; 3 November 2014, 00:15.
Reason: Automerged Doublepost
Salutare,
Vine cineva de pe forum covorase textile de logan, aparatori de noroi si deflectoare de aer ? Noi si originale ma intereseaza, plata ramburs la curier
Daca vinde cineva * ( nu am de vanzare, vreau sa cumpar )
Last edited by GuGu21; 5 November 2014, 16:26.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment