If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
imi da si mie cineva un pm cu lungimea stergatoarelor ca si ale mele cam sar la rece de le ia zbenga ...cel putin cel de la sofer e criminal ... si bineinteles ce sa cumpar sa duca macar 2 ani ...ca astea abia au o iarna , iar asta nici bine nu a inceput ........le sterg de fiecare data cand e zapada pe masina si le folosesc...dar banuiesc ca ingheatza guma aia de cauciuc si aia este
imi da si mie cineva un pm cu lungimea stergatoarelor ca si ale mele cam sar la rece de le ia zbenga ...cel putin cel de la sofer e criminal ... si bineinteles ce sa cumpar sa duca macar 2 ani ...ca astea abia au o iarna , iar asta nici bine nu a inceput ........le sterg de fiecare data cand e zapada pe masina si le folosesc...dar banuiesc ca ingheatza guma aia de cauciuc si aia este
Am descoperit astăzi că se potrivesc duzele de spălare a parbrizului de pe Duster facelift, pe Logan 2. De când am luat maşina, una dintre ele nu stropea cum trebuie, au făcut cei de la reprezentanţă comandă, iar când au primit-o am rămas surprinşi să vedem că e de Duster.
Avantaj: are reglaj;
Dezavantaj: stropirea nu se mai face de tip perdea, ci cu 3 jeturi individuale.
Momentan mai stau cu una de-un fel, iar cealaltă originală, sunt curios dacă cele de Duster se înfundă.
Salutare ! Stiti cumva daca exista tavita produsa de dacia pentru portbagaj la dacia logan 2 ? Stiu ca cei de la dacia nu au produs pt acest model.
Incearca aici si comanda tavita de logan vechi si apoi te suna ei pt confirmare. Din cate stiu, cele de logan/sandero2 nu sunt momentan disponibile pe site. Succes!
Tavita sandero, comandata de la Timisoara. Ce ai gasit la emag, este doar pentru Sandero 1!
Husele le-am comandat de aici si sunt foarte multumit de ele. Pretul a ramas neschimbat fata de acum 1 an de zile.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment