imi da si mie cineva un pm cu lungimea stergatoarelor ca si ale mele cam sar la rece de le ia zbenga ...cel putin cel de la sofer e criminal ... si bineinteles ce sa cumpar sa duca macar 2 ani ...ca astea abia au o iarna , iar asta nici bine nu a inceput ........le sterg de fiecare data cand e zapada pe masina si le folosesc...dar banuiesc ca ingheatza guma aia de cauciuc si aia este
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
eu folosesc pe ph 1 de 5 ani bosch aerotwin retrofit
la astea se schimba doar lamelele care costa 60 de lei https://www.youtube.com/watch?v=_S1N1hI-3qc
Comment
-
Originally posted by Tinuletz View Postimi da si mie cineva un pm cu lungimea stergatoarelor ca si ale mele cam sar la rece de le ia zbenga ...cel putin cel de la sofer e criminal ... si bineinteles ce sa cumpar sa duca macar 2 ani ...ca astea abia au o iarna , iar asta nici bine nu a inceput ........le sterg de fiecare data cand e zapada pe masina si le folosesc...dar banuiesc ca ingheatza guma aia de cauciuc si aia esteCaptain of the black pearl
Comment
-
Am descoperit astăzi că se potrivesc duzele de spălare a parbrizului de pe Duster facelift, pe Logan 2. De când am luat maşina, una dintre ele nu stropea cum trebuie, au făcut cei de la reprezentanţă comandă, iar când au primit-o am rămas surprinşi să vedem că e de Duster.
Avantaj: are reglaj;
Dezavantaj: stropirea nu se mai face de tip perdea, ci cu 3 jeturi individuale.
Momentan mai stau cu una de-un fel, iar cealaltă originală, sunt curios dacă cele de Duster se înfundă.
Comment
-
Originally posted by Miky_F View PostSalutare ! Stiti cumva daca exista tavita produsa de dacia pentru portbagaj la dacia logan 2 ? Stiu ca cei de la dacia nu au produs pt acest model.
Comment
-
Miky_F am vazut si pe e-mag , aris86 si pe mine ma intereseaza, cum se potrivesc cele pentru Sandero.... astea de pe e-mag seamana cu ce ai recomandat...... http://www.emag.ro/protectie-portbag...,dacia-v8757/c„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostStergatoarele de la logan 2 sunt 55 sofer si 50 pasager.
@bobbyred: poti pune o poza cu stergatoarele de 55 montate sa vad cum arata?
postez imediat ce ajung acasa (am o datorie) pe My rideNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment