Nu se vede prea bine..cred ca scrie 17 si 16 lei respectiv
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Codul e asta 6001549920 dar se pare că la ruși e alt furnizor, pentru și la ei apare tot codul asta chiar pe mașini configurate pentru Rusia(am încercat vreo 50 de combinații și iese același cod)
Orientativ în dialogys îl găsești la 71.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Adica si bucata asta de plastic o fi precum kit-ul sport ... se gaseste doar in rusia?
Am sa intreb si in reprezentanta sa vedem ce iese.
Merci.
Adica si bucata asta de plastic o fi precum kit-ul sport ... se gaseste doar in rusia?
Am sa intreb si in reprezentanta sa vedem ce iese.
Merci.
Din cate vad eu pe codul acela e acelasi capac precum il avem si noi.
... interesant.
Comment
-
Originally posted by massimiliano View PostStie cineva ce fel de bec este la farul de zi? aceea este si pozitia?Attached Files
Comment
-
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
poti sa amani dupa garantie montarea senzorilor (trebuie gaurita bara - cineva spunea ca oricum bara spate nu este acoperita de garantie), partea electrica se poate monta fara sa afecteze garantia daca ai meseriasi buni - monteaza fara sa taie ceva si o face sa fie demontabila, dar nu este mai bine o camera video pe spate ceva in genu ........cum e aici„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Comment