Daca doreste cineva sa isi traga tubulatura in spate la picioare pentru incalzire, dar nu dispune decat de niste PET-uri si niste tub flexibil, prietenii nostri ucrainieni au solutia :
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Buna ideea, improvizatia cu pet-uri este exagerata, se poate face cred ceva mai elegant cu niste burdufuri flexibile, ramane imaginatia.......
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Tocmai asta cred ca era ideea, sunt 124 de lei cele doua conducte + 9 lei cele doua agrafe, care vin perfect pe masina. Improvizatii de genul respectiv sunt un pic cam exagerate. Pretul este bun pentru cele doua piese, se putea apela la improvizatii daca acesta depasea bunul simt.
Comment
-
Si eu sunt de aceeasi parere, cu conductele originale iese mult mai bine. Eu cred ca sectiunea este calculata a.î. debitul de aer sa fie unul corect, cu furtunul flexibil gabaritul este depasit....inestetic pana la urma.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Torquemada, capacul asta are brida de prindere de prezoane ?
ref=6001998811
Multumesc,Attached Files
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostSau se poate plati 120-130 lei (sau cat o costa la reprezentanta) pe cele 2 conducte si gata.
Comment
Comment