If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu e cel mai potrivit loc sa postez dar ... cu scuzele mele ... poate este cineva interesat.
Donez cele trei presuri Logan/Sandero 2.
Detalii pe PM.
Multumesc.
[ATTACH]473087[/ATTACH]
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Presurile vor pleca spre colegul Bazilman ... sa le porti cu placere
Deci ... am vorbit si eu acum in reprezentanta ... reperele costa 105 lei setul iar manopera pt ele costa minim 200 lei ... manopera cuprinde demontat plansa bord, demontat scaune si decupare in aeroterma. Cel care mi-a precizat aceste date mi-a spus ca pe vin-ul meu apara aeroterma fara decupaje pentru aceste tuburi spate ...
Sa inteleg ca se pot comanda si monta in reprezentanta Dacia ?
Stiu cei din service despre ce este vorba sau trebuie sa fie instruiti ?
Sa le porti sanatos.
Tubulatura nu e mare branza de montat.
Daca vrei detalii ma suni si iti povestesc pas cu pas cum trebuie sa faci.
Eu le-am comandat in reprezentanta si mi le-am montat in parcare in maxim o ora.
Aia din service nici nu stiau ca exista asa ceva. ... mai fac si ei pe prostii ... daca te duci cu codurile reperelor stiu despre ce e vorba.
Tubulatura nu e mare branza de montat.
Eu le-am comandat in reprezentanta si mi le-am montat in parcare in maxim o ora.
Aia din service nici nu stiau ca exista asa ceva. ... mai fac si ei pe prostii ... daca te duci cu codurile reperelor stiu despre ce e vorba.
...se vede ca nu ai mai citit de-o vreme pe aici ...
Uite AICI codurile, iar colegul stoicanu a pus si poze cu ele in timpul montarii (pe la postul 308 ... )
Eu am detaliat "tehnologia" de montare aici.
Cum spuneam ... daca ai nevoie de ajutor da-mi un telefon si iti detaliez.
Nu se gasesc decat pe original. Eu le-am cumparat de aici de pe forum de la cosmin_uau.
Dar daca mergi la o atelier de colantat spre exemplu probabil ca iti pot face colantarea asta cu folie carbon etc.
Cele originale vin gata decupate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment