Da da si eu astept codurile
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
2 Scut motor 758906858R 147euro +tva (pare a fi de stepway, o fi de tabla?!)
3 Carenaj sub motor 758908395R 88euro +tva
7 Deflector aerodinamic 972841918R 5euro + tva
8 Deflector aerodinamic 972841251R 6euro +tva
pt 11 nu am cod momentan (schimb dialogisul)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Vezi aici piesa incercuita cu rosu
Original piesa a fost pusa pe MCV pentru ca gazele de esapament sa nu intre in habitaclu prin aerisitorul spate stanga.
Acum in dia a aparut si la L8MA (logan)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Ti-ai facut update la dia?
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by panselin4 View Postsalut,aveti idee se poate comanda si monta pe un logan 2,motor de 1.2,acele mochete insonorizante de sub capota motorului si de pe peretele care desparte compartimentul motor de habitaclu,acestea echipeaza toate celelalte motorizari
va intreb pt ca am inteles ca motorul de 1.2 poate deveni galagios la viteze de autostrada( eu stiu cum era loganul de 1,4 )
am uitat sa precizez,am cumparat o pereche de chedere de fabrica care sunt montate pe portierele spate,acolo unde calca portierele din fata cand se inchid
ma gandeam cand imi vine masina sa i montez acele chedere in prelungirea celor deja existente,pentru o mai buna insonorizare,cred ca nu are ce sa i dauneze
Comment
-
Nu stiu daca s-a mai postat undeva , am vazut stopurile astea. Pe net nu am gasit nimic...I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
De ar lua talonul ca nu afecteaza cu nimic caracteristicile originale ale masini
Cat despre mochete sigur se pot comanda separat practic ori ce piesa se poate comanda.
Despre mocheta de la motor are mai mult scop ca protectie termica deoarece in zona aceea se afla turbina si catalizatorul motorului si cred ca asta e cauza pentru care se gaseste numai pe 0.9 si cred ca dci-uri.sigpic
Comment
Comment