If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dar, geamul se inchide si se deschide bine ? sau este zgariat de la paravanturi ? si eu am avut pe vechiul logan niste paravanturi aftermarket si toate geamurile imi erau zgariate(partea de sus cam 3-4 cm).
250 de lei paravanturi fata, exagereaza reprezentantele, pe site ul de care zici sunt 140 de lei cele de fata, este diferenta mare ,dar mai bine iei si pt spate, am vazut ca sunt la 155 de lei- am avut pe loganul vechi paravanturi-nu aveam ac- si isi faceau treaba,erau utile
, dar cum zicea si colegul,se zgariasera geamurile- partea de sus- cred ca de la clemele de fixare ale paravanturilor
am vazut ca au si masca radiator pt iarna, nu stiam ca exista asa ceva pt logan
geamul nu ajunge la clemele de metal.
geamurile se inchid si deschit bine, pana la capat. singurul inconvenient este la geamurile spate ca paravantul nu are curbura dupa geam, se vede in poza.
la geamul soferului are o zgarietura ce 1 cm, nu stiu de unde dar nu cred ca de la clema.
beleaua este ca tocmai cele de pe fata sunt mai utile, singura retinere -din perspectiva mea - ar fi cu zgarierea geamurilor fata, dar colegul raducu38rar zice ca sunt ok, si arata si bine montate pe masina lui
si eu ma gandeam la paravanturi, dar am alte imbunatatiri in vedere in perioda urmatoare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment