Originally posted by B997NDL
View Post
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by david View PostOdata achizitionat logan 2 , constat ca trebuie reconstruit de cate posesor nu glumaMy Ride sigpic
Comment
-
tocmai am montat si eu stergatoare noi Alca super flat si pot spune ca e diferenta ca de la cer la pamant fata de cele originale - silentioase, fine, elegante.... originalul de la sofer trepida la rece, foarte zgomotoase, aveam senzatia ca zgarie geamulRTFM
Comment
-
Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
pai citeste si tu review-urile de acolo.
"1 persoană a considerat acest review util
De evitat, mi s-a ars un bec dupa 2 luni
Review pentru: Set 2 Becuri auto far halogen Philips H4 Xtreme Vision, +130%, 12V, 60/55W
Cumparate la reducere, montat, multumit. Pana azi, cand s-a ars cel pe dreapta. A tinut ceva sub 2 luni.
Alea vechi le aveam de 2 ani, o sa le pun la loc.
Mizerii."
"Cand le-am cumparat, nu aparea faza pe site cu durata de viata. Acum scrie ca tin 450 de ore (la o medie de 5 ore/zi de tin 3 luni) daca stiam dinainte nu le luam.
comentariu scris de chris acum o saptamana"
"Merita fiecare banut
Review pentru: Set 2 Becuri auto far halogen Philips H4 Xtreme Vision, +130%, 12V, 60/55W
Instalate pe un Logan PH2, merg minunat si ofera o lumina puternica, rece(spre alb) fara sa deranjeze soferii de pe sensul opus... Prea tare.
PRO:-lumina puternica, focalizata
-pret accesibil
CONTRA:-durata de viata relativ scurta (la mine dureaza aprox 9 luni un set)"
eu am osram unlimited de aproape 2 ani si merg perfect.
lumineaza foarte bine. ma gandeam si eu sa incerc philips, dar dupa ce am citit, nu prea mai vreau.Last edited by B997NDL; 8 February 2015, 01:49.
Comment
-
Sunt mai bune osram, asa am citit si eu de philips ca au durata relativ scurta de viata. Si-a luat un coleg philips ca sunt mai ieftine. Le-a montat de 2 saptamani, sunt curios cat il vor tine. Eu am osram de 2 luni, sper sa tina cat mai mult.
Comment
-
@B997NDL: Am citit review-urile. Cei cu Philips ziceau ca li s-au ars repede, iar cei cu Osram ziceau ca tocmai ce le-au luat si spera sa ii tina cat mai mult. )
@aris86: Probabil ca o sa merg si eu pe Osram pana la urma.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
Comment