Salutare!Am un logan 2 de 3 luni si as avea nevoie de bare portbagaj.Nu potrivesc cele pentru loganul vechi si la dacia costa 441 de lei(cluj).Un sfat?
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Problema este ca modelul fiind unul inca nou nu prea sunt de gasit accesorii altele decat cele originale. Daca ai sa te uiti abia - pe ici pe colo - au aparut ceva covorase auto sau tavite de portbagaj - insa pana prin vara mai avem de asteptat.
Sunt si accesorii care se mai potrivesc de pe logan I ... insa nu toate din ele.
Deci deocamdata nu stiu daca ai sa gasesti pe undeva ceea ce cauti.
Bafta
Originally posted by GABIKISS View Post... Am un logan 2 de 3 luni si as avea nevoie de bare portbagaj.Nu potrivesc cele pentru loganul vechi...Originally posted by ParuLuScorilo View PostEsti in Cluj?
...ti le-as vinde pe ale mele, dar nu le trimit prin posta...
Comment
-
...pardon, am crezut ca se refera la logan phase II :-) Nu confundati: avem Logan I, Logan II si Logan 2 :-)Last edited by ParuLuScorilo; 17 April 2013, 20:14.
Comment
-
Originally posted by GABIKISS View PostSalutare!Am un logan 2 de 3 luni si as avea nevoie de bare portbagaj.Nu potrivesc cele pentru loganul vechi si la dacia costa 441 de lei(cluj).Un sfat?
Comment
-
Originally posted by laurentiu08gl View Postflorin,ai montat obturatoare pref la usi?daca da?de unde ai luat si cu cit?astept ras.merci
20 lei setul de 4 bucati - 7 lei transportul lor.
Merci.
si ca tot suntem la capitolul accesorii ... spre exemplu eu unul caut de ceva vreme doua pistoane (telescoape, amortizoare sau cum le-o mai spune) pentru a le putea monta la capacul portbagajului. Problema e ca cele care se pot adapta la logan I (cele de mobila) sunt prea scurte - astea au max 28 cm - iar la logan II sunt necesare pistoane care sa aiba intre 35 si 45 cm pentru a le putea amplasa corect si a descrie cursa corecta pana la capat. ... asadar are cineva vre-o idee? ... Merci
Comment
-
Doar ca pistioabele alea nu sunt pe stoc ... cei de la epiesa ziceau ca nu stiu cand le primesc.
Mihai ... cel de fate e prea puternic. Ala are peste 300 N iar la portbagaj ar trebui undeva pana in 140 - 150 N pe o parte.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Si ca tot ziceam de accesorii ... poate stie cineva ceva de o mocheta pt interiorul capacului de portbagaj ... la fel si aici cele de logan 1 nu se potrivesc.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
Comment