mai intra ceva si in filtru
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Placutele de prim montaj, dupa exact 30.000km.
P.S. N-am reusit sa ajung la placute decat scotand ambele suruburi inbus (sagetile rosii, poza 2). Se desface etrierul in doua, o parte ramane pe disc, alta spanzurata de furtulul de frana.
Am folosit o scula de 25lei de la Norauto pentru impins pistonasul inapoi.
Comment
-
Programata revizia de 2 ani 1.5 dCI ( piesele cumparate de mine )
- filtru ulei - 152089599R -25 lei
- filtru aer - 165467674R -60 lei
- filtru polen ( habitaclu ) - 272773016R -50 lei
- filtru motorina - 164004976R -125 lei
- ulei Elf Evolution FullTech FE 5W30 - 160 lei
- manopera - 100 RON
Total - 520
Comment
-
Revizie ->unde exact se completeaza datele
Salut,
Referitor la revizie , urmeaza sa o fac si eu pe prima.
Am cotrobait prin acte zilele trecute si mi-am dat seama ca nu am o carte de service dedicata reviziilor anuale asa cum aveau ai mei la Loganul vechi.
Ceea ce am sunt 2 manuale, unul general si celalat al modulului audio + o foaie prinsa cu capsatorul de una din paginile manualului in care se mentioneaza intervalul si conditiile de desfasurare a reviziei anuale.
Si acum vine intrebarea: unde naiba se trec datele reviziei ??
Multumesc!
Comment
-
Revizie electronica. cred ca poti sa vezi si tu istoricul reviziilor online.Last edited by prometheus; 3 July 2015, 15:45.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by Midnighte View PostProgramata revizia de 2 ani 1.5 dCI ( piesele cumparate de mine )
- filtru ulei - 152089599R -25 lei
- filtru aer - 165467674R -60 lei
- filtru polen ( habitaclu ) - 272773016R -50 lei
- filtru motorina - 164004976R -125 lei
- ulei Elf Evolution FullTech FE 5W30 - 160 lei
- manopera - 100 RON
Total - 520
La ulei, s-a pus 4.2 - 4.3L si nivelul este la jumatate intre MIN si MAX
Comment
-
Filtru de polen schimbat dupa 8 luni de zile si 8100 km. Cred ca era mai bine sa-l fi schimbat la 6 luni.
Comment
-
aris86 m ai pus pe ganduri, filtrul acela de polen arat horor.si cum ziceti, si filtrul de aer cam ar trebui schimbat si el mai devreme, cam 6 luni ziceti este un interval bun
chiar este foarte mult praf in bucuresti,si in tara, azi spal masina , si a 2 a zi deja are praf pe ea
Comment
-
Azi am schimbat si filtru de aer. De asemenea am atasat si doua poze cu carcasa motorului unde lipseste garnitura la admisie aer, prezenta la logan 1 ph2, dar si la Cris_sandel. La masina aceasta au uitat din fabrica sa o puna.
@Torque_mada: Cat costa mirifica garnitura de au omis sa o puna din fabrica. Multumesc anticipat!
Comment
-
Este importanta garnitura, exista riscul sa intre aer nefiltrat? Eu inca nu am dat jos capacul sa vad surpriza...poate si la mine lipseste.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment