Originally posted by M.FLORIN
View Post
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Cred ca Bazilman a vrut sa spuna ca lui nu ii apare cati kilometrii mai are de parcurs pana la inlocuirea uleiului.
De atlfel, nici mie nu imi apare.
Schimbarea uleiului apare in bord atunci cand calculatorul masinii considera ca uleiul si-a facut datoria si trebuie inlocuit.Last edited by Crs. Sandel; 11 November 2013, 17:52.
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostCred ca Bazilman a vrut sa spuna ca lui nu ii apare cati kilometrii mai are de parcurs pana la inlocuirea uleiului.."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
-
Mai ramane in discutie Echiparea sau Motorizarea. De fapt echiparea iese din discutie deoarece amandoi avem versiunea Laureat.
Deci eu la 1.2 Laureat nu am !
O fi din aceiasi categorie ca senzorul pentru centura de la scaunul pasagerului ?!?Last edited by Bazilman; 11 November 2013, 21:46."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
Comment
-
Nici eu nu am acel indicator care imi afiseaza cati kilometri mai am de parcurs pana la schimbarea uleiului. In schimb, am senzorul de centura pt scaunul pasagerului.
Versiune: Sandero 2 Laureat, 1.2
Cei cu 1.2 nu au nici izolatie la capota, nici la peretele de foc. La 3 000 ture si 110 km/h, mi se pare foarte zgomotoasa, in comparatie cu motorizarea 0.9( am facut test drive) la aceeasi turatie.
Comment
-
Originally posted by Bazilman View PostMai ramane in discutie Echiparea sau Motorizarea. De fapt echiparea iese din discutie deoarece amandoi avem versiunea Laureat.
Deci eu la 1.2 Laureat nu am !
O fi din aceiasi categorie ca senzorul pentru centura de la scaunul pasagerului ?!?"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
Comment
Comment