Evident ca nu se potriveste, dar de pe un site din Bucuresti costa 63 ron de diesel si pana la 27 ron e mare diferenta.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Va salut dragi colegi.
Vreau sa fac a 2 a revizie benzina + GPL + schimb placute de frana (31.000 km) si mi-au facut o oferta cei de la Serus de pe Bd Timisoara 1100 Ron.
Mie mi se pare totusi cam mult voi ce parere aveti? Sa mai caut si in alte parti?
Mersi
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostEvident ca nu se potriveste, dar de pe un site din Bucuresti costa 63 ron de diesel si pana la 27 ron e mare diferenta.
Piesele sunt cumpărate din Galaţi, de "la Popescu", o zonă cu mai multe magazine dedicate pieselor auto!
Stimă,
Dan
Comment
-
Originally posted by tase-tase View PostEu de la Constanta la Tulcea nu am o distanta asa de mare plus ca parinti mei sunt din judetul TULCEA si o sa trec si pe la ei cu ocazia asta.
Ps. Iar acum drumul de la constanta la tulcea este si modernizat, este o placere, mult mai bine fata de ce era acum cativa ani in urma
Comment
-
-
Am reusit sa fac un fel de tutorial schimbare filtru aer. Nu am avut timp sa explic mai bine, totul este in ordine cronologica (cat de cat). Sper sa ajute pe cei care o fac pt prima data. Descarcati doc : https://drive.google.com/file/d/0B1q...ew?usp=sharing„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Poate este bine ca lipseste, aerul de sub capac este preincalzit de motor, el este tras odata cu aerul rece. Daca garnitura este montata, aerul din incinta amortizeaza vibratiile capacului, reduce zgomotul motorului, este o supozitie, posibil sa fiu in eroare.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment