Idea era că intră aer pe acolo ocolind filtrul, nu se punea problema de aer preĆ®ncălzit sau reducere zgomot(deși cam asta ar trebui să facă)
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Am facut si eu revizia de un an (16.815 km) la Logan MCV II Laureate. Total 415 ron. Pe langa ce se vede in factura am mai reglat farurile care bateau jos de tot.
Attached Files
Comment
-
O mie si un pic pentru revizia a 2-a cu tot cu "igienizare" si schimbat placute frana. Placutele vreo 360. Am primit inapoi: bidon 1L ulei motor cu uleiul nefolosit (~65%), bidon 1L antigel (~75%) cu antigelul nefolosit, spray-ul (aproape plin) folosit la igienizare. Am stat tot timpul langa masina, am vrut sa plec dar am constatat ca bidonul de 4L de ulei era desigilat. Asa ca am cerut alt bidon (sigilat de data asta) si m-am asezat mai comod pana la finalul reviziei. Inainte de urmatoarea revizie verific si, eventual, completez singur antigelul. Sa vedem daca mai apare pe nota.
Comment
-
Ieri am fost si eu la revizie cu Loganul din semnatura.Filtrele +ulei motor au fost cumparate de mine . Preturi : Revizia a costat 103 lei + 30 lei lu nea Vasile , ulei Elf 5w40 sintetic + filtre de origine - 230 lei, iar revizia pe gaz nu am facut-o inca pentru ca mi-a cerut 280 lei pentru un filtru si o verificare a calculatorului. Maine o sa ma duc sa caut filtrele de gaz si pe urma o sa ma duc sa mi le schimbe ei gen sa nu pierd garantia
Comment
-
-
Ma apropii rapid de revizia de 2 ani si 60.000km asa ca m-am gandit sa cer o oferta,cum Serus a fost mereu un service cinstit am zis sa merg tot la ei,bine ca am cerut un deviz,va las pe voi sa comentati mie mi se pare enorm pentru revizie,itp,desprafuit tamburi si schimbat discuri+placute.Attached FilesRulez pe Logan 2 1.5 Dci si Stepway 2 1.5 dci
Comment
-
Originally posted by masinamica View PostMa apropii rapid de revizia de 2 ani si 60.000km asa ca m-am gandit sa cer o oferta,cum Serus a fost mereu un service cinstit am zis sa merg tot la ei,bine ca am cerut un deviz,va las pe voi sa comentati mie mi se pare enorm pentru revizie,itp,desprafuit tamburi si schimbat discuri+placute.
Comment
-
la ritmul in care se tocesc placutele cat sa tina discurile? 2 randuri de placute. daca placutele tin in medie 20-25 de mii de km, e chiar ok si 60 de mii pt discuri
uitati ca acu dacia vine cu placute eco, care nu mai tin cum tineau cele de logan 1, de te duceai si 60-80 de mii cu ele , acu te incarca tot la a 2a revizie si cu placute care pare-se ca nu-s chiar ieftine
Comment
-
Originally posted by masinamica View PostMa apropii rapid de revizia de 2 ani si 60.000km asa ca m-am gandit sa cer o oferta,cum Serus a fost mereu un service cinstit am zis sa merg tot la ei,bine ca am cerut un deviz,va las pe voi sa comentati mie mi se pare enorm pentru revizie,itp,desprafuit tamburi si schimbat discuri+placute.
Incearca si pe langa Bucuresti(Griurgiu,Alexandria,Calarasi,Pitesti.... .... ) cu siguranta gasesti mult mai ieftin !Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Salut baieti,
Cu al meu Sandero 09 tce am ajuns la 62k si un pic. E cazul ptr revizia de 60k. Avand in vedere ca eu am facut schimbul de ulei din 10 in 10k km, ce se recomanda la revizia asta in afara de cele 3 filtre ( habitaclu, ulei si aer) si ulei? Placutele le-am schimbat la 40k. De dus la reprezentanta exclus ca nu dau banii aiurea si nici nu stiu daca mai e in garantie ptr ca acum 3 luni am pus gaz pe ea. Ma rog, am avut o problema la aerul conditionat si au rezolvat-o fara sa zica nimic. Multumesc frumos. Apropo, itp-ul e facut.
Comment
Comment