Depinde pe care plan cazi
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by aris86 View PostAcu, ar trebui sa le fac o reclamatie la vocea clientului sa le spun ca nu au montat-o din fabrica.
Acolo este langa admisie, de unde trage aer din radiator, pana in filtru, la Cristi era mai curat filtrul de aer, probabil ca mai protejeaza si acea garnitura. Cei care aveti 1.2, puteti sa verificati daca aveti acea garnitura?
Comment
-
Ultima revizie la 58800 km 1075,87 lei cu placute frana pe care de altfel le-am schimbat la fiecare revizie 20000-40000 cam acelasi cost a fost la fiecare revizie , urmatoarea o sa fie groasa rau ca intra pe linga astea si kit distributie kit curea accesorii si binenteles discuri ca erau cam naspa mancate.1.5 DCI
Comment
-
Pentru cei care doresc/urmeaza sa isi faca revizia la motorul de 1.2 (eu sunt unul dintre acestia), am primit o oferta de la o reprezentanta din Alexandria: 400 lei, ce include tot ceea ce presupune o revizie de 40 000 km sau 2 ani. In acest pret se regasesc reducerile de pe site-ul Dacia, cat si cele oferite de service.
Comment
-
Nu include schimb placute frane.
Oricum, pretul de 400 lei e mai mult decat multumitor pentru toate aceste operatiuni (ulei Elf 5w40, f.ulei, f.aer, f.polen, solutie igienizare aer conditionat + manopera aferenta acestor schimburi). Mai adaugi deplasarea (vreo 10 litri de benzina) si tot iesi mai ieftin in comparatie cu preturile* din Bucuresti.
*care includ toate piesele cumparate din reprezentantaLast edited by Crs. Sandel; 13 September 2015, 13:22.
Comment
-
Efectuat astazi revizia de 2 ani.
Piesele mele:
- elf 5w40 - 96 lei
- filtru polen - 54 lei
- filtru aer - 40 lei
- filtru ulei - 25 lei
- spuma curatare instalatie aer conditionat - 22 lei
- garnitura buson (nu a fost buna) - 5 lei
- garnitura buson ulei buna - 2 lei
Total: 244 lei
Manopera: 155 lei
Asa arata filtrul de polen dupa doar 4480 kilometri. La 6 luni il schimbAttached FilesLast edited by Crs. Sandel; 17 September 2015, 11:16.
Comment
Comment