Originally posted by panselin4
View Post
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Am primit astazi devizul estimativ pentru revizia de 60 kkm ... frumos nu-i asa?? uploadfromtaptalk1444199026543.jpg
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Comment
-
1600 de lei este nitel cam mult, cu siguranta poti cumpara toate piesele originale inclusiv uleiul mult mai ieftin, si doar manopera sa o faci in service,
Acum am vazut ca ai garantie pana in decembrie anul acesta nu?sau ai garantie extinsa?Last edited by panselin4; 7 October 2015, 12:21.
Comment
-
Am 4 ani ... am primit un an bonus la cumparare
Originally posted by t0rquemada View PostCeva e aiurea, la lotul nostru accesoriile sunt la 4 ani nu la 3 ca la cele noi.
Primul tabel se pupă cu fisa de întretinere primită.
M-am uitat si in Carnet si tot asa apare la 4 ani sau 60kkm.
Comment
-
@M.FLORIN uite cât am plătit eu pentru revizia de 60.000 fără manopera
Oferta nu este de la Dacia
"Filtru ulei - 43 lei / stoc
Filtru aer - 63 lei / stoc
Filtru polen - 95 lei / stoc
Ulei 5W-30 Dacia original - 4 litrii - 95 lei / Ulei Dacia original nu exista cu specificatia 0W-30 cum mi-ati cerut / stoc
Placute frana - 155 lei / stoc
Discuri frana - 360 lei / stoc
Kit accesorii - 500 lei /stoc
Bujii - 53 lei per bucata / 3 zile lucratoare
Total - 1523 lei TVA inclus.
Piesele sunt toate de ORIGINE DACIA & RENAULT."
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Revizie Sandero 2 ani. Fitru de aer, ulei si ulei elf 5w40. Filtru de aer a fost inlocuit pe garantie pe 27.08 ac. Din partea service-ului am primit igienizarea ac gratis.Attached Files
Comment
-
E adevărat ca sunt scumpe, însă nu cu mult. Pe piața libera am luat filtru de polen cu 55 ron și cred ca cel de ulei este 25 ron. Trebuie sa tragă și ei de undeva. Ca fapt, divers, pentru aceleași operațiuni în București, as fi plătit 670 ron sau 750 ron (filtru de aer inclus).
Comment
-
Salut, iata preturile Meridian Sud pentru revizia de doi ani, 25000km, plus placute de frana. Nu e Logan 2 , e Sandero 2.
Intrebarea ar fi de ce nu apare filtru de combustibil. La cat timp sau la ce numar de kilometri se schimba? Multumesc, Razvan.Attached Files
Comment
Comment