Ulei (elf 5w30 solaris), filtru ulei, filtru motorina, filtru aer, placute frana.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by Leo0608 View Post
@MihaiiahiM aveai vre-un certificat de garantie completat de la magazinul de piese auto de unde le-ai cumparat?sigpic
Comment
-
Daca permiteti va pot pune cateva poze, doar la placute am facut, ca sa vedeti cam cum arata. Cutia era sigilata, iar hartia aia de 1 mp era in cutie. Colegul Stoican poate spune daca seamana cu ale lui, asta pentru ca stiu ca el le-a schimbat, eu pot spune ca sunt identice cu cele pe care le-am dat jos de pe masina.
Cat despre unde le-am cumparat, in Pitesti sunt o gramada de magazine de piese auto.sigpic
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostDaca permiteti va pot pune cateva poze, doar la placute am facut, ca sa vedeti cam cum arata. Cutia era sigilata, iar hartia aia de 1 mp era in cutie. Colegul Stoican poate spune daca seamana cu ale lui, asta pentru ca stiu ca el le-a schimbat, eu pot spune ca sunt identice cu cele pe care le-am dat jos de pe masina.
Cat despre unde le-am cumparat, in Pitesti sunt o gramada de magazine de piese auto.
Comment
Comment