@plasstik3, ca sa iti faci o idee despre pretul la reprezentanta din Alexandria,
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Pe mine nu ma deranjeaza sa dau bani in plus fata de o simpla revizie... atat timp cat cred eu ca merita si este necesara operatiunea pe care dau bani in plus. De exemplu verificarea sistemului de franare, sau schimbarea placutelor de frana desi mai aveau 35%, sau ungerea diverselor mecanisme expuse... Da, nu ma prea uit la bani cand vine vorba de Daciutza mea , vreau sa fie tot timpul la cel mai inalt nivel de performanta :P...La urma urmei, mergem prin Bucuresti impreuna, nu vreau sa ne facem de rusine
Comment
-
Originally posted by razvanCC View PostDa, nu ma prea uit la bani cand vine vorba de Daciutza mea , vreau sa fie tot timpul la cel mai inalt nivel de performanta :P...La urma urmei, mergem prin Bucuresti impreuna, nu vreau sa ne facem de rusinesigpic
Comment
-
uploadfromtaptalk1450384230551.jpguploadfromtaptalk1450384245021.jpg
Trimis de pe al meu HTC Desire 820 folosind Tapatalksigpic
Comment
-
Am pus cea mai recenta oferta de pret pentru o revizie mai amplă a unui logan 1.4 mpi din 2007
Dupa cum se vede unele piese de schimb sunt destul de apropiate de noul Logan
Masina are 270.000
Trimis de pe al meu HTC Desire 820 folosind Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by mihaimmn View Postcare e acel nivel inalt de performanta ) ?
Comment
-
Astazi am efectuat si eu prima revizie la Meridian Sud. Ca o concluzie: uleiul era destul de negru dupa 10 mii de km, filtrul de aer era ok, ma asteptam sa fie mai rau, dar avea urme de ulei pe el, iar filtrul de habitaclu era foarte imbacsit si chiar necesita schimbarea.
Devizul este cel prezentat mai sus in postul anterior.
Comment
-
Originally posted by plasStik3 View PostAstazi am efectuat si eu prima revizie la Meridian Sud. Ca o concluzie: uleiul era destul de negru dupa 10 mii de km, filtrul de aer era ok, ma asteptam sa fie mai rau, dar avea urme de ulei pe el, iar filtrul de habitaclu era foarte imbacsit si chiar necesita schimbarea.
Devizul este cel prezentat mai sus in postul anterior.sigpic
Comment
-
Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Din ce vad esti cam agresiv in trafic.
Placutele sunt pe duca; la fel si discurile. Cel putin ala din dreapta, daca imaginea e relevanta.
Probabil la primavara, dupa o noua inspectie, va trebui sa schimbi ceva acolo.Last edited by IancuMIC; 19 December 2015, 20:43.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment