Ti-au spus si colegii mai sus, elf 5w30 sau elf 5w40.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Eu de aici mi-am luat filtrele ( dar ptr 1.2 ):
Comment
-
Aveti idee daca acest filtru
se potriveste la sandel 2?
Comment
-
Nu este revizie dar am zis sa scriu aici
M au sunat de la dacia in legatura cu o promotie, verificare gratuita, asa ca am fost la reprezentanta
Au verificat antigelul-mi au aratat pe un aparat pe care te uiti cu un singur ochi ca antigelul are limita la minus 30 de grade, au testat bateria cu un aparat care apoi a printat un bilet pe care il am la mine, scrie baterie buna, tensiune 12,47V, masurata 304, capacitate 330, scrie midtronics renault
Apoi au verificat uleiul, pe urma au ridicat masina si au tras de toate cele, s au uitat inclusiv la placute care au destula "carne", neschimbate de 28500 km, apoi au facut update la soft, au gasit un soft mai nou decat era pe masina, per total multumit
Am inteles ca placutele mai tin destul, poate la 40000 - 45000 fac primul schimb, asta pt cei care zic ca placutele la logan 2 se duc repedeLast edited by panselin4; 19 January 2016, 23:14.
Comment
-
-
Originally posted by panselin4 View PostS au uitat inclusiv la placute care au destula "carne", neschimbate de 28500 km, apoi au facut update la soft, au gasit un soft mai nou decat era pe masina, per total multumit
Am inteles ca placutele mai tin destul, poate la 40000 - 45000 fac primul schimb, asta pt cei care zic ca placutele la logan 2 se duc repede
Comment
-
Originally posted by Oti View PostAi fost baiat cuminte....te-au sunat sa-ti dea bombonica. Pe mine nu ma baga in seama. Eu cred in teoria conspiratiei.
Apropo....ai mai mult de doi ani? Ai trecut de a doua revizie?
Comment
-
Vreau sa fiu rautacios. Cred ca este o verificare prin sondare, dupa lot, data fabricatiei. Obtin un fel de feedback pt ameliorarea, taieri de costuri, procesului de fabricatie. Poate are legatura cu scandalul de la Renault, poluarea, poate au montat in secret un dipozitiv de urmarire.....ha, ha, ha.Last edited by Oti; 19 January 2016, 23:53.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment