Cred ca arata ok dupa 37312 km, cum ziceam, pot tine 40000 km fara probleme, pot tine si 5000 km in functie de condus
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Pai la prima revizie iti schimba filtrul de aer la motor, filtrul de polen si filtrul de ulei si uleiul. Tie la km astia ar trebui sa-ti schimbe numai filtrul de ulei.
Mie personal la 5000 km mi-a schimbat filtrul de aer si ulei ( bineinteles cu tot cu ulei ). Dar mai mergea cel de aer, am zis totusi sa-l schimb ...
Comment
-
Am reusit sa mai ajung si eu pe la revizie in cursul zile de azi
Total cu placute de frâna si cateva cerinte speciale (filtru polen cu carbon si ulei elf 5w 40 900 sxr) a fost 910 romAttached FilesLast edited by 77sky; 23 February 2016, 23:25.sigpic
Comment
-
Cam asa arata filtrele
Si cel de aersigpic
Comment
-
Originally posted by aslanalbert View PostLe-ai schimbat in service Dacia?
Originally posted by panselin4 View PostCred ca arata ok dupa 37312 km, cum ziceam, pot tine 40000 km fara probleme, pot tine si 5000 km in functie de condusTutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostIesea manoper prea putin
Dar fiecare cu banii lui, unii nu-si permit sa-si bata joc de ei
...si tot fara "decit" cu toate ca as fi gasit loc ...Last edited by bogdan_cr; 19 February 2016, 13:36.
Comment
-
Am efectual revizia II Stepway 1.5 DCI.
Piesele au fost cumparate de mine.
Filtru aer, polen, ulei de la purflux.
Filtru combustibil Mahle.
Ulei Elf 5w30 5 l
Spuma AC Climaxpert
Total piese + transport 349.86 lei.
Manopera a costa 162 lei cu excepția filtrului de carburant pe care îl voi schimba în toamnă. (prețul total ar fi fost de 207 lei). De remarcat că a scăzut TVA-ul dar au crescut ora de manoperă cu 8 lei fără TVA.
Am cerut deasemnea remedierea problemei cu vapori de ulei. Au fost reticenți, au zis că nu am folosit filtre de orgine, ulei. Am replicat scurt și la obiect să îmi facă constatarea și să facă demersurile legale. În 2 săptămâni voi reveni la service.
Comment
-
Originally posted by stoicanu View Post[ATTACH]510853[/ATTACH]
Am reusit sa mai ajung si eu pe la revizie in cursul zile de azi
Total cu plcute de frân si cateva cerinte speciale ( filtru pole cu carbon si ulei elf 5w 40 900 sxr) a fost 910 rom
Comment
Comment