Daca...
Revizii Logan II
Collapse
X
-
-
Vrei sa dea reprezentata faliment? Cum naiba ar supravetui aia daca nu jecmanesc toti clientii?
Plus ca reprezentanta nici nu stie ce e ala Mobil1, aia-s ca niste zombie care repeta ca Dacia recomanda Dacia Oil si Renault recomanda Elf.
In fine garantia e buna ca umbrela pentru eventuale probleme.
Dar chiar si asa sunt sigur ca majoritatea asteptati sa se termine garantia ca sa o terminati cu reprezentantele. Sau daca mai dati pe la reprezentanta, sa o faceti in alte conditii, nu cu piese bagate pe gat de ei.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post...majoritatea asteptati sa se termine garantia ca sa o terminati cu reprezentantele. Sau daca mai dati pe la reprezentanta, sa o faceti in alte conditii, nu cu piese bagate pe gat de ei.
Apropo! Din ce an e masina aia de ii faci revizia cu 200 lei? E mai tanara decat mine?
Sorry!!! Acum am vazut! Merge pe kerosen.sigpic
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostCe clienti sa pastreze , nici vorba , un amic cu Logan 2 1.2 16v pentru un schimb de bujii au cerut 190 de lei ?!?(piese + manopera).
Comment
-
Originally posted by igor06 View PostAm primit astazi o estimare de pret pentru revizia de 3 ani: 650 RON.
Petul mi se pare destul de ridicat si o sa procedez ca si anul trecut cand am adus eu piesele.
Pret piese: 207 RON
Manopera: 133 RON
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostCe clienti sa pastreze , nici vorba , un amic cu Logan 2 1.2 16v pentru un schimb de bujii au cerut 190 de lei ?!?(piese + manopera).Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment