Schimbat Filtru aer la 18.200 km .. filtrul dat jos de pe masina era cel de origine si se prezenta ok ... filtru nou QMP pret 17 lei ...manopera 0 lei
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Revizie la 2 ani si 8 luni (9750 km) de la ultima revizie. Uleiul si filtrul de ulei, aratau inca bine, semn ca ar mai fi dus macar 1-2000 km, desi la 13200 si 14200 km (reviziile anterioare la 1 an de zile), uleiul si filtrul de ulei arata destul de uzat. Placutele la 37000 km, nu necesita sa fie schimbate, inca mai rezista. Ma declar multumit, de pretul obtinut, poate as fi preferat sa fi fost mai mic la filtru de polen, in rest sunt apropiate de preturile de pe piata libera. Uleiul este destul de ieftin si data fabricatiei este 26.03.2016. Au turnat 3,7 L in motor, sper sa nu mai fie surprize cu garnitura la capacul de la culbutori si sa fie necesara înlocuirea.Attached Files
Comment
-
Eu am facut astazi revizia de 1 an la Logan 2, 1.2, 16V, an 2015, 12.000 km, in Bucuresti. Am cumparat piesele originale de la un magazin (nu reprezentante si dealeri Dacia unde preturile sunt duble - cine vrea sa stie magazinul sa-mi dea mesaj pe privat) si manopera la service agreat Dacia (mesaj in privat pentru nume) si in total am platit 360 lei. A durat 1 ora, garantia a ramas valabila, s-a pus stampila si semnatura+toate datele necesare in cartea masinii.Last edited by andreir23; 3 June 2016, 16:02.
Comment
-
1. daca stampila e pusa nu mai conteaza, restul e cancan, n-au ce sa faca
2. persoana de la magazinul de unde am luat filtrele 'lucreaza' cu seful de service de acolo, este un fel de pact
3. cine nu are ce face cu banii si se duce sa dea 5-6 mil la un rahat de revizie n-are decat
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostAm schimbat ce scrie in fisa ca se schimba la 40000km:
ulei, am pus elf
filtru ulei
saiba buson ulei
filtru aer
cartus filtru motorina
filtru habitaclu
+verificarea autoturism (costa si asta ceva)
Total ~460 lei. Pe langa am mai dat pe placute ~150 lei
Ce pot sa va spun este ca in Franta piesele (in reprezentanta) sunt ceva mai ieftine decat in Romania.
Comment
Comment