Originally posted by 827sam
View Post
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Am vrut sa incarc poza astaAttached Filessigpic
Comment
-
Eu as face revizia aia pe cont propriu cu 3,4 sute de lei si cu garantia cum mi-o fi norocul, decat sa le dau 1000 lei pentru atatea ore de manopera, cat au facturat ei acolo ore de manopera faceam revizia si mancam si aveam timp sa ard si-un pui la cuptorDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Daca renunti la garantie si ai norocul sa te lase caseta de directie (costa 3400 ron) cum m-a lasat pe mine la 3500km..., ai pus-o.
Originally posted by stoicanu View PostAm vrut sa incarc poza astasigpic
Comment
-
Eu am lasat la alegerea reprezentatei, a mers la ambele revizii cu 5w30.
La toate masinile pe care le-am avut am mers cu acelas ulei de la primul schimb pana la vanzarea acestora , nu am facut diferenta ca este vara sau iarna
La Scenicul din dotare am mers numai pe Elf 10w40 cu revizii efectuate numai la 20.000 km si are 160.000 km efectuati fara probleme la motor .
Este un 1.6 16v fab 2002
Nu renunt la garantie , abia de acum incolo incep sa apara eventualele slabiciuni.sigpic
Comment
-
Mie pana mi-au schimbat caseta de directie a durat o luna si ceva, plus dus in service de 4-5 ori, sunat la VC de 7-8 ori, dar important este ca s-a rezolvat.
Cu cei de la Dacia trebuie sa nu renunti. cu spoilerul fata pana nu am sunat de 10-15 ori la VC si nu am trimis 5-6 e-mail-uri nu au vrut sa mi-l monteze.
Important este sa nu renunti.sigpic
Comment
Comment