Oameni buni...e 20.000 km SAU un an - cand se atinge una din conditii, se face revizia. Nu 20.000 km ( pe care ii faci mai tarziu de 1 an, poate 2 sau 5 ). Ce e asa de greu de inteles ?! Si tot o ardem cu Vestul, ca acolo se fac altfel lucrurile. Pai, ce grad de poluare, exploatare, intretinere fac dansii ? Cu tot felul de compromisuri ( piese aftermarket, low cost, ulei la promotie ) ? Vreti calitate ca in Vest, la preturi ca in Est. Terminati cu prostiile si mai cititi un manual de utilizare al masinii ( poate si conditiile de garantie )
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Sa nu exageram, parerea mea . Ce, dupa ce se termina garantia, fix la o zi sau o saptamana uleiul din motor nu mai e bun? Sau incepe motorul sa consume ulei?! Sau daca te duci la reprezentanta sa iti faci revizia si iti pun ulei contrafacut??
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostLa aceeasi motorizare dar pus pe Renault recomanda ELF
Deci care este treaba ?
Renault Clio = 12.000 e
Dacia Logan = 8.000 e
ELF = 80 lei/litru (aprox)
DaciaOIL = 50 lei/litru (aprox)
Renault recopmanda ELF
Dacia recomanda DaciaOIL
Renault Clio > Dacia Logan
Renault > Dacia
Corect?
Comment
-
Ca parca pe noi ne intereseaza ce crezi si faci tu.
Baga ce vrei/ce crezi si lasa si pe altii sa aiba propriile convingeri, nu le mai indesa pe ale tale cu forta aici.
Daca lucrezi la/pentru Dacia, zi-le ca nu-s pe drumul cel bun, contrar sloganului lor.
Sau nu le zi nimic, oricum nu conteaza, decat daca te numesti Ghosn.Last edited by mr.K; 16 July 2016, 17:36.
Comment
-
Nu ti se pare ca esti cam agresiv in limbaj, mr. K??
Unde vezi tu ca impun ceva, cuiva?
Eu mi-am exprimat o opinie, ca tu ai inteles altceva - cum vad, dealtfel, ca ai obiceiul - e doar problema ta!
Fiecare face ce vrea cu banii si masina lui, suntem aici sa discutam civilizat.
Pe scurt, voi folosi DaciaOIL in continuare pentru ca asa recomanda producatorul masinii mele. Asa am folosit si la fosta masina, 200.000 km, si totul a fost OK.
Comment
-
Originally posted by claudius_log View PostELF = 80 lei/litru (aprox)
DaciaOIL = 50 lei/litru (aprox)
1 an mi-a fost de ajuns cu DaciaOil. Am trecut la Elf si voi merge in continuare tot cu el, din moment ce reprezentantele il agreeaza.
Comment
Comment